JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Faliraki » Vakantie deals 2023 » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Faliraki

Gelegen aan de Noordoostkust van Rhodos ligt de bruisende badplaats Faliraki. Vanaf de luchthaven van Rhodos ben je binnen enkele kilometers in de gezellige badplaats. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen deze plaats bezoeken is het kilometerslange zandstrand.

Last Minute Faliraki
Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Eindeloze strandwandelingen

Het grootste pluspunt van Faliraki is misschien wel het lange zandstrand. Deze is maar liefst 5 kilometer! Ideaal als je de dag wilt beginnen of eindigen met een mooie wandeling. Het strand van Faliraki is beoordeeld met een blue flag. Een bevestiging dat het water aan het strand super schoon is en het strand goed onderhouden wordt.

Proef Rhodos

Tijdens je last minute Faliraki kan je een echte Griekse avond niet overslaan! Geniet van de heerlijke Griekse keuken en specialiteiten die je kan vinden op het eiland. De vele authentieke restaurantjes in de badplaats bieden een keus aan heerlijkheden! Eindig je maaltijd met Ouzo, dé nationale drank van Griekenland. Yamas!

Excursies

Naast de Griekse keuken en het prachtige zandstrand biedt een last minute Faliraki nog veel meer. De zee blijft belangrijk, maar onderneem eens een culturele uitstap naar Rhodos-Stad of bijvoorbeeld de geneeskrachtige bronnen bij Kallithea. Vanwege de kleinschaligheid van het eiland kun je gemakkelijk het gehele eiland van Rhodos bezoeken tijdens je vakantie in Faliraki.

Echte strandliefhebbers vermaken zich met de verschillende watersporten die op het strand bij Faliraki worden aangeboden of bezoeken het super leuke waterpark!

Last minute Faliraki

Lekker eten, mooie stranden, een geweldig aanbod aan vakanties; Faliraki heeft genoeg redenen om bezocht te worden! Maak je keuze uit de verschillende hotels en appartementen die de badplaats rijk is en wie weet zit jij morgen al in het vliegtuig op weg naar een goedkope last minute vakantie Faliraki!