Last Minute Playa del Inglés

Voor een zonvakantie hoef je niet ver te vliegen. Want in Playa del Inglés, gelegen op de Canarische Eilanden, vind je alles wat je nodig hebt. Zon, zee, strand, talloze restaurants en cafés, een bruisend uitgaansleven, noem maar op. En wist je dat je met het vliegtuig binnen 4,5 uur op dit schitterende eiland bent? Pak dus snel je koffer, leg je handdoek alvast klaar en bereid je voor op een paar heerlijk luie dagen in de zon.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Beleef een supervakantie

Boek je een vakantie naar Playa del Inglés, dan ben je verzekerd van een topvakantie. Het op Gran Canaria gelegen plaatsje heeft alles te bieden voor een fijne zonvakantie. Denk aan heerlijke temperaturen, schitterende zandstranden, vele gezellige en bijzonder winkelcentra, een gastvrije bevolking en voldoende uitgaansmogelijkheden. Maar denk ook aan diverse excursies, bijvoorbeeld naar Las Dunas de Maspalomas: door de wind en de constante aanvoer van nieuw zand veranderen de duinen voortdurend van vorm en plaats. Ze worden dan ook vaak 'de wandelende duinen' genoemd, een prachtig natuurfenomeen.

Daarnaast kun je, als je wilt, sportief bezig zijn tijdens je zonvakantie. Playa del Inglés heeft je genoeg te bieden op het gebied van watersporten, fiets- en wandelmogelijkheden. Vervelen zul je je dus zeker niet tijdens deze topvakantie!

Last minute Playa del Inglés voor de beste prijs

Wil jij er op het laatste moment toch nog even lekker tussenuit? En zie je een ontspannen vakantie op Gran Canaria wel zitten? Boek dan jouw last minute naar Playa del Inglés via Prijsvrij.nl. We gaan op zoek naar de beste deals en bieden jouw reis voor de beste prijs.