JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Calimera Hotels » Ideale gezinsvakantie » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Kindvriendelijke Calimera hotels

Deze Calimera hotels blinken stuk voor stuk uit in hun brede scala aan faciliteiten speciaal voor kinderen!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

  Calimera Hotels

  Net als andere hotelketens heeft Calimera zijn eigen standaard. Hotelketen Calimera staat namelijk voor de perfecte gezinsvakantie. Kwaliteit, gezelligheid, sport, entertainment, ontspanning en veel faciliteiten voor kinderen zorgen ervoor dat deze 4- en 5- sterren hotels rondom de Middellandse Zee de ideale keuze zijn als je op vakantie gaat met de kids. Zoals het motto van Calimera zegt: ''have a nice day''!

  Populaire Calimera Hotels
  * Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid
  Hotels aan het strand
  Best beoordeeld

  All inclusive á la Calimera

  De all inclusive formule van de Calimera hotels staat voor extra veel vakantie, zonder extra kosten. Niet alleen onvergetelijke vakantie herinneringen zijn inclusief, maar nog veel meer. Zo geniet je van de volgende elementen tijdens jouw vakantie bij een Calimera hotel: Internationaal ontbijt- lunch- en dinerbuffet, showcooking, gekoelde dranken, snacks en tussendoortjes, uitslapersontbijt, lokale alcoholische dranken, midnight snacks, een badhanddoekenservice, sportfaciliteiten, entertainment, evenementen en cursussen. Dat is niet niks, toch?

  De voordelen van Calimera

  • Uitgebreide all inclusive formule, vaak “showcooking” en regionale ingrediënten
  • Veel sport en fun met o.a. sporttoernooien, dansen, gezelschapsspelletjes en nog veel meer
  • Mooie en professionele shows en een entertainmentprogramma
  • Calimera Family-star met kinderopvang
  • Teen programma tijdens de vakantieperiodes van 13 jaar t/m 17 jaar
  • Hoge kinderkortingen
  • Calimigo Kids Club met o.a. muziek maken, bewegen, themadagen, speciaal Calimigo Diner en Dance Calimigo
  • Zwemlessen en ander onderwijsprocessen


  Zoals je kan zien heeft Calimera een veelzijdig programma en bieden ze voor elke leeftijd wat aan. Dit is vooral handig wanneer de kinderen al weer wat ouder zijn, of dat je veel tijd voor jezelf zou willen. De kinderen worden op een leuke manier de hele dag bezig gehouden met sport en spel zonder dat het een verplichting is.

  Calimigo Kids Club

  Voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar biedt ieder Calimera hotel een speciaal animatieprogramma onder de naam Calimigo Kids Club. Een compleet aanbod aan faciliteiten zoals  muziek maken, waterplezier, verschillende themadagen, maar bijvoorbeeld ook een Calimigo voetbalkamp, gezamenlijk Calimigo Diner, spelen op de Xbox 360 Kinect, of lekker dansen bij de Calimigo Dance. Kortom, genoeg vermaak voor de kleintjes.

  Overige faciliteiten

  Uiteraard zijn er ook voor volwassenen een aantal leuke activiteiten te beleven. Denk hierbij aan aerobics, body ball, boogschieten, crossboccia, duiken, golf, nordic walking, paardrijden, surfen, tennis en avondshows, maar ook cursussen zoals “Swing & Dance á la Calimera”. Daarnaast wordt ook de oudere jeugd niet vergeten met een leuk teen-programma voor kinderen tussen de 13 en 17 jaar.

  Goedkope Calimera vakantie

  Een goedkope vakantie naar één van de Calimera hotels boek je natuurlijk bij Prijsvrij Vakanties. We zorgen voor de beste prijs door onze Best Deal Garantie. Zie jij de reis ergens anders goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug!