JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Zakenreizen » Prijsvrij Vakanties

Zakenreizen

Wil jij meer kennis opdoen voor jouw business door bijvoorbeeld een cursus of congres bij te wonen? Of ben je benieuwd hoe anderen in jouw branche te werk gaan? Dan zal een zakenreis je helpen om dit te realiseren! Onze partner e-Business Travel is een zakenreisbureau dat een business trip geheel op maat én tegen de scherpste prijzen aanbiedt. Zij zorgen ervoor dat jouw zakelijke reis tot in de puntjes is geregeld, zodat jij nergens over na hoeft te denken. Naast zakenreizen boek je bij e-Business ook groepsreizen, maritieme reizen en luxe reizen, maar de focus ligt op het geheel organiseren van de complete zakenreis voor jouw bedrijf! Interesse? Lees dan snel verder!

Waarom een zakenreis organiseren?

Een zakenreis, ook wel dienstreis of business trip genoemd, is een georganiseerde reis opgezet vanuit een bedrijf/werkgever. Het kan voor één of meerdere werknemers worden georganiseerd en heeft vaak als doel om nieuwe contacten te leggen, huidige contacten te verbeteren en/of zaken te doen met anderen die in dezelfde branche werkzaam zijn. Ook een congres of cursus kan de aanleiding zijn voor het organiseren van een business trip. Een zakenreis wordt meestal vergoed door de werkgever.

Wil jij een zakenreis boeken? Denk dan aan e-Business Travel

Zakenreisbureau e-Business Travel verzorgt jouw zakenreis van a tot z. Hun specialisten regelen de beste tickets en zorgen ervoor dat je veel tijd én geld bespaart. Aanvullende wensen worden uiteraard meegenomen. Een zakenreis organiseren is meer dan alleen het boeken van vliegtickets en een hotel, denk bijvoorbeeld ook aan het vervoer ter plaatse en het afsluiten van de juiste verzekeringen. Alle benodigde travel services worden compleet door e-Business Travel geregeld zodat jij alleen je wensen en voorkeuren door hoeft te geven. Ideaal toch?

Waarom jouw zakenreis boeken bij e-Business Travel?

  24/7 bereikbaar

  Vast team van specialisten

  Beste prijs/kwaliteit

  Persoonlijke aandacht

  Snelle reactietijd

In het geval van calamiteiten en/of noodsituaties staan ze dag en nacht voor je klaar. Boek je je zakenreis bij e-Business Travel? Dan ben je verzekerd van de beste service en dienstverlening. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 085-0210310 of per e-mail via team@e-businesstravel.nl. 

Neem dus zeker een kijkje als je op zoek bent naar een compleet georganiseerde business trip!