JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Tip: flaneren aan de Costa del Sol doe je in Marbella!

Flaneren aan de Costa del Sol doe je in Marbella!

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 02-11-2021

Zien en gezien worden, dat is één van de leuke dingen in het heerlijk luxe Marbella. Een lange boulevard langs de heerlijke Costa del Sol vraagt natuurlijk om heerlijk over te flaneren, maar ook om vanaf een lekker terras te kijken naar al het moois dat er voorbij wandelt. Heb je altijd al eens willen leven als een echte luxepoes in het luxueuze Marbella? Dan is deze blog op jouw lijf geschreven, want wij hebben de absolute hotspots en highlights voor je verzameld. Dus sla dat spaarvarken kapot en ga met ons mee op reis naar deze heerlijke bestemming vol glamour in Spanje.

De leukste beach clubs in Marbella

Of je nu helemaal over de top wilt gaan en uitpakken als nooit tevoren, of gewoon zin hebt in een ontspannen sfeertje aan het heerlijke strand: Marbella heeft voor iedere mood een leuke beach club. Onze absolute favoriet is Ocean Club, die in de eerste categorie past: luxe en veel pracht en praal. Langs het zwembad staan grote ligbedden en een dagje in deze club is echt een leuk dagje weg. Voor de categorie ‘relaxed’ gaan wij graag naar Bora Bora. Hier vind je heerlijke bedjes langs het zwembad of op het strand zelf, maar dan allemaal net iets normaler dan bij Ocean Club.


Cocktail op het strand van een beachclub

De lekkerste restaurants van Marbella

Het leven in Marbella vindt toch met name óp en rondom het strand plaats – want wat moet je anders met zó’n schitterend strand voor de deur – maar ook iets verder landinwaarts vind je leuke restaurantjes. Breathe Marbella bijvoorbeeld, waar je in een prachtige setting de hele dag terecht kunt voor het lekkerste eten. Zet ook Puento Romano op je lijstje: dit is een hotel, maar vooral een verzamelplaats van de lekkerste restaurants van Marbella. Wat dacht je van Nobu, Celicioso en de Monkey Club? Naast lekker eten hebben ze hier ook een cocktailkaart die je niet wilt missen!


Restaurant in Marbella

Leef als de jetset van Marbella

Wil je een vakantie als de jetset van Marbella leven, maar dan zónder een extra hypotheek op je huis te hoeven nemen? Dan hebben wij wat bonustips voor je. Zoek bijvoorbeeld uit op welke dagen er feestjes zijn in de verschillende beach clubs, want de prijzen van een bedje kunnen tijdens een feestje een stuk duurder zijn dan op een normale stranddag. Wissel etentjes in de eerdergenoemde restaurantjes vervolgens af met lekkere dinertjes in een van de vele tapastenten die Marbella rijk is. Hier eet je ook ontzettend lekker, dus hoef je niet in te leveren op de kwaliteit van het eten.

Hoteltip: Melia Marbella Banus****

De allerlaatste bonustip is natuurlijk om je accommodatie via Prijsvrij Vakanties te boeken. Zo weet je zeker dat je supergoede kwaliteit krijgt zonder ook maar één Euro te veel te betalen. Het heeft er voor ons voor gezorgd dat we ons heerlijk hebben onder kunnen dompelen in alle luxe van Marbella. Dat wil jij toch ook?!