JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Win €250 reistegoed met jouw Trustpilot review » Prijsvrij Vakanties

Win €250 reistegoed met jouw Trustpilot review

Heb jij een beoordeling op Trustpilot achtergelaten na het boeken van jouw vakantie met Prijsvrij Vakanties? Dan neem je automatisch deel aan deze winactie en maak je kans op €250 reistegoed! Wij waarderen het enorm dat je de moeite neemt om jouw ervaring met ons te delen. Om deze reden hebben we deze leuke winactie opgezet! Het delen van jouw ervaring helpt ons namelijk betere beslissingen te nemen en de kwaliteit van Prijsvrij Vakanties te waarborgen. Bedankt daarvoor! 

Hoe werkt de winactie?

Een week na het boeken van jouw vakantie bij Prijsvrij Vakanties heb je een automatische uitnodiging ontvangen om onze service te beoordelen op Trustpilot. Ieder halfjaar worden de beoordelingen verzameld en wordt er een winnaar gekozen voor de €250 reistegoed van Prijsvrij Vakanties. Na het schrijven van jouw beoordeling op Trustpilot neem je dus automatisch deel aan deze winactie!

Actievoorwaarden:

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Win €250 reistegoed met jouw Trustpilot review" van Prijsvrij Vakanties, gevestigd aan Burgemeester Loeffplein 5, 5211 RX ‘s-Hertogenbosch. Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer kennis genomen te hebben van en in te stemmen met deze actievoorwaarden.
 • Deelname aan de Actie staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die in het bezit zijn van een geldig reisdocument (hierna: ‘de Deelnemer’).
 • De informatie en persoonlijke gegevens verstrekt door de deelnemer dienen geldig en waarheidsgetrouw te zijn. In andere gevallen bestaat er voor de deelnemer een risico op uitsluiting van de actie en, indien van toepassing, verlies van het recht op een prijs.
 • Door deelname accepteert de deelnemer dat zijn/haar persoonsgegevens worden geregistreerd en in het kader van deze actie worden gebruikt door Prijsvrij Vakanties. Prijsvrij Vakanties behandelt deze gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet ter beschikking aan derden, anders dan noodzakelijk in het kader van de actie.
 • De winactie geldt alleen voor klanten die reeds een reis geboekt hebben bij Prijsvrij Vakanties en over dit boekingsproces een beoordeling op Trustpilot hebben achtergelaten. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deze actie.
 • Medewerkers van Prijsvrij Vakanties en hun familieleden, evenals een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie, zijn uitgezonderd van deelname aan deze actie.
 • Het reistegoed kan worden ingezet bij een minimale orderwaarde van €750,- en is geldig tot 12 maanden na ontvangst van de cheque.
 • Het reistegoed kan worden ingezet voor een reis met touroperator Sunmix.
 • Alle beoordelingen van het voorgaande kwartaal worden meegenomen in de loting. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen goede en slechte beoordelingen.
 • Er kan slechts één beoordeling per boeking achter gelaten worden. Meerdere beoordelingen op dezelfde boeking zullen worden uitgesloten van deelname. 
 • Met de winnaar wordt per mail contact opgenomen.
 • De winnaar stemt in met het plaatsen van zijn of haar naam en een foto met reischeque op de social media pagina's, nieuwsbrief en website van Prijsvrij.
 • Prijsvrij Vakanties behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.
 • In een situatie waarin deze actievoorwaarden niet voorzien beslist Prijsvrij Vakanties.

Schrijf je ervaring en win!