Last Minute Midoun

Midoun is de één na grootste stad van Tunesië. Je kan hier nog genieten van het authentieke Tunesië wat nog niet bekend is bij het grote publiek. Tijdens je last minute Midoun heb je altijd een leuke vakantie!

Met vele mooie palmbomen en smalle witte straatjes is een lastminute Midoun erg verschillend ten opzichte van Noord-Tunesië. Bezoek op vrijdag de lokale markt van Midoun voor leuke souvenirs en andere snuisterijen.

Lees meer
Last Minutes

Excursies tijdens vakantie Midoun

Doe naast je goedkope vakantie naar Midoun meer dan alleen zonnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Leuke en spannende activiteiten kan je hier veel ondernemen, bijvoorbeeld kameel rijden of op safari per quad of paard. Boek deze leuke excursies tijdens je last minute naar Midoun bij via jouw hotel of de reisleiding.

Geniet van de warme zon

Met een heerlijk mediterraans klimaat is Tunesië bijna het gehele jaar door een heerlijke bestemming. In de zomer kan het erg warm worden en is het, het beste vertoeven is bij het zwembad of de zee.

Bezoek eens de hoofdstad van het schiereiland Djerba, Houmt Souk. Deze stad heeft een leuke haven en mooie authentieke wijken. Onderneem deze excursie tijdens je last minute Midoun.

Palmbomen en blauwe zee

Midoun is gelegen op het schiereiland Djerba in het noorden van Tunesië. Djerba staat bekend om zijn vele palmbomen en kristalhelder blauwe zee. Naast Midoun, kun je ook terecht in de badplaats Djerba. Binnen 3 uur vliegen ben je al op de luchthaven van Djerba. Omdat de luchthaven vlakbij Midoun is gelegen, begin je binnen no-time met jouw ideale vakantie!

Last minute Midoun

Boek je lastminute Midoun gemakkelijk en snel via onze website. We hebben de beste last minute deals naar Midoun al voor je uitgezocht zodat je gemakkelijk kan boeken. Voor je het weet zit je in het vliegtuig naar Tunesië voor jouw goedkope vakantie!