JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Playa de Palma » Vakantie Deals 2024 » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Playa de Palma

Playa de Palma heeft een uitstekende ligging, binnen enkele minuten ben je vanaf de luchthaven in de badplaats, aan het strand. Daarnaast is de hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca binnen 10 km te bereiken. Een last minute Playa de Palma is daarom niet alleen snel geboekt, maar je bent er ook nog eens snel!

Last Minute Playa de Palma

Last minute gezinsvakantie Playa de Palma

Playa de Palma is een redelijk nieuwe badplaats, je zult hier geen geschiedenis van Mallorca of Spanje vinden, maar voornamelijk appartementen, restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden. Het brede zandstrand van Palma de Mallorca is super geschikt voor gezinnen met kinderen. Dit komt omdat het strand geleidelijk afloopt in de rustige zee. Met veel strandwachters en een breed strand is het hier veilig voor de kinderen om te spelen. Een last minute Playa de Palma is dus voor iedereen geschikt!

Vakantie Playa de Palma: uitgaan en beleving

Lastminute Playa de Palma is bij de jongeren, vooral de Duitse jongeren, zeer populair en zij zullen in de zomer hier in grote getalen naar toe komen. Boek daarom je goedkope vakantie naar Playa de Palma last minute! De uitgaansstraat loopt van Playa de Palma door tot het Nederlandse gedeelte in El Arenal. De “Bierstube” is hierbij zeer populair en tot in de vroege uurtjes kun je hier uitgaan.


Playa de Palma ligt tussen Ca’n Pastilla en El Arenal in. De boulevard loopt van Ca’n Pastilla helemaal door tot El Arenal, waardoor het vaak heel gezellig is om deze boulevard af te lopen. Je komt onderweg ontelbare restaurantjes, bars en winkels tegen.


Wil je wat sportiefs doen op vakantie? Huur dan een fiets en rijd langs de prachtige kustweg van Playa de Palma naar de hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca. Onderweg kun je stoppen om uit te rusten op één van de terrasjes en geniet van het prachtige uitzicht.

Last minute strandvakantie Mallorca

Mallorca heeft een fraai aanbod van mooie badplaatsen. Liever niet naar Playa de Palma? Bezoek dan een andere badplaats zoals Cala d’or, Cala Millor, Santa Ponsa, El Arenal of Sa Coma. Een last minute Playa de Palma boek je snel en eenvoudig via Prijsvrij Vakanties. Door de korte vliegafstand naar het eiland ben je er binnen een mum of tijd! Kijk daarom snel of jouw ultieme goedkope last minute vakantie naar Playa de Palma erbij zit!