Last Minute Marbella

Voorzien van een prachtige jachthaven en verschillende exclusieve winkels is Marbella de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtige mondaine badplaats aan de Middellandse Zee. Het oude centrum van Marbella is een prachtige bezienswaardigheid op zich. Daarnaast ligt Marbella erg gunstig om de omgeving te verkennen. Breng een bezoek aan naast gelegen badplaatsen Fuengirola en Torremolinos of bezoek het prachtige strand bij Calahonda tijdens je last minute Marbella.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Vakantie Marbella: winterzon bestemming

Marbella is vanwege de zuidelijke ligging in Spanje het gehele jaar door een ideale zonbestemming. In de winter komen de temperaturen nauwelijks onder de 18 graden. Veel Nederlanders kiezen er ook voor om te overwinteren in deze heerlijke badplaats. Marbella is gelegen in Zuid-Spanje in de regio Costa Del Sol. Vertaald naar het Nederlands betekent het "Kust van de zon" wat natuurlijk dé perfecte naam is voor zo'n heerlijke zonbestemming! 

Culinair genieten in Marbella

Ben jij een liefhebber van tapas of lekker eten? En houdt jij van flaneren op het terras? Dan zit je bij een Marbella last minute helemaal goed. De verschillende restaurantjes aan de boulevard van Marbella zijn uitnodigend om op neer te strijken.

Last minute Marbella met de beste prijs

Een last minute Marbella is uitstekend geschikt voor een strandvakantie. De verschillende stranden van Marbella zijn groot en bieden een tal van faciliteiten. Douches, toiletten, speeltoestellen voor de kinderen maar ook ligbedjes en parasols zijn volop verkrijgbaar. 

Je last minute Marbella boek je natuurlijk het voordeligst bij Prijsvrij.nl. Zoek je goedkope vakantie voorzien van al je wensen gemakkelijk en snel via de website en vlieg last minute naar Marbella!