Last Minute Algarve

Heb jij je zonvakantie nog niet geboekt en ben je op zoek naar een goedkope last minute vakantie? Dan zit je helemaal goed met een last minute Algarve in het mooie Portugal! Verschillende stranden en gezellige badplaatsen zorgen ervoor dat je hier ultiem kan genieten en geven je het ideale vakantie gevoel.

De Portugese Algarve staat bekend om de vele zandstranden welke perfect geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. De stranden bieden een tal van leuke mogelijkheden. Bouw jij een zandkasteel of ga jij voor het avontuur en surf jij heerlijk over de golven?

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Last minute Algarve excursies

Tijdens je last minute Algarve is het leuk om een aantal uitstapjes te maken in de omgeving. Zo heeft de Algarve een rijke geschiedenis. Huur een auto en bezoek eens “Het einde van de wereld” bij de plaats Sagres waar men vroeger dacht dat de wereld letterlijk op hield. Tegenwoordig is het een uitkijkpunt dat je niet mag missen tijdens je last minute vakantie aan de Algarve.


Een goedkope last minute Portugal biedt je veel mogelijkheden. Zo heeft Portugal een groot aanbod aparthotels wat inhoudt dat je verblijft in een appartement met de voordelen van een hotel. Lekker zwemmen in het zwembad of de zee terwijl de kinderen met het animatieteam een leuke vakantie hebben!

Waterpret voor allemaal

Rondom de badplaatsen Albufeira en Lagos zijn er verschillende super leuke waterparken te vinden. Tijdens je last minute vakantie aan de Algarve kan een bezoekje aan één van deze parken natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen leuk voor jong, maar ook zeker voor oud! Ben jij liever óp het water in plaats van ín het water? Boek dan de glasbodem boottocht excursie waar je niet alleen over water maar ook één van de vele grotten in gaat die de Algarve rijk is.

Boek je goedkope last minute Algarve

Wil jij de Algarve zelf eens ontdekken? Boek dan snel een last minute Algarve! Niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Wees welkom bij de gastvrije Portugese bevolking en geniet van een heerlijke zonnige vakantie.