JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Parijs » Vakantie Deals » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Parijs

Bonjour! Staan jouw koffers al klaar voor een last minute vakantie naar Parijs? Verheug je dan maar vast op de lekkerste croissants, schilderachtige bistro's en elegante bezienswaardigheden. En, laat je verwelkomen door hét culturele hart van Frankrijk. Struin door authentieke kunstenaarswijken, ontdek de mooiste winkelstraten en bezoek de hotspots van de stad, zoals de iconische Eiffeltoren. Of, wat denk je van spannende avonturen in Disneyland Parijs? Met een last minute Parijs ga je voor op-en-top genieten in de meest romantische stad van Europa. Wanneer wandel jij over de Champs-Élysées?

Last Minute Parijs

Last Minute op vakantie naar Parijs

Met een last minute vakantie naar Parijs, zoals een weekendje weg, weet je zeker dat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Hoe kan dat ook anders met één van de meest favoriete steden ter wereld? Of je nu voor de laatste mode, de mooiste kunstmusea of de meest exquise gerechten komt: het charmante Parijs heeft overal een antwoord op.

Eeuwenoude ambachtswinkels, statige panden en schilderachtige straten met authentieke bistro's: je begrijpt waarom het charmante Parijs al eeuwenlang een ongekende en wereldwijze aantrekkingskracht heeft. Tijd dus om dat zelf ook eens te ontdekken. Wat denk je bijvoorbeeld van een hotel in het centrum? Of, voor een splinternieuw exemplaar? Bij Prijsvrij Vakanties vind je dan ook de beste deals voor jouw last minute naar Parijs. Bekijk dus snel onze meest populaire last minutes en vertrek binnen 6 weken naar dé hoofdstad van Frankrijk!

Op last minute trip naar Disneyland Parijs

Een grote reden waarom velen graag voor een last minute Parijs kiezen? Dat is natuurlijk voor een trip naar sprookjesachtig Disneyland Parijs. Dit grootste pretpark van Europa werkt namelijk als een magneet op zowel stellen als gezinnen. Zoek het grootste avontuur op in spannende achtbanen, verdwaal in het doolhof van Alice in Wonderland of stap in de Oosterse wereld van Aladdin. Een last minute naar Disneyland Parijs staat voor een heerlijke gezinsvakantie in Frankrijk, vol van plezier voor jong én oud. Wanneer mag Mickey Mouse jou verwelkomen?

Haal alles uit je last minute in Parijs!

Met een stedentrip in Parijs ga je voor een culturele last minute vakantie in Frankrijk. Het is al bijna zover, dus je wilt graag weten wat je zéker niet mag missen tijdens je verblijf in deze wereldstad. Je begint je tour natuurlijk met hét ultieme icoon en symbool: de 19e-eeuwse Eiffeltoren, gevolgd door een wandeling over de Champs-Élysées met eveneens fameuze Arc de Triomphe. Of, bekijk wereldberoemde schilderijen van Picasso, Monet en Van Gogh in wereldbekende musea als het Louvre en Musée d'Orsay, evenals de moderne variant Centre Pompidou.

Wat je ook zeker moet doen? Dat is struinen door de schitterende straten van de binnenstad: van de mooiste design- en modewinkels tot eeuwenoude ambachtswinkels. En, wat denk je van de vele trendy barretjes voor een lunch tussendoor? Ontdek vervolgens de schilderachtige straatjes met knusse cafés in de authentieke kunstenaarswijk Montmartre en laat je portretteren op het bekende Place du Tertre. En, wat denk je van de nabijgelegen en witte basiliek Sacré-Cœur? Met een last minute vakantie in Parijs kom je haast tijd te kort!

Boek snel jouw last minute stedentrip in Parijs

Heb je altijd als eens de Eiffeltoren willen zien? Of, waan jij je graag als een kunstenaar met een wandeling door dé letterlijk schilderachtige wijk Montmartre? Laat het modieuze, culinaire én artistieke Parijs dan niet langer op je wachten. En, verblijf dicht bij de mooiste hotspots met een hotel in het centrum. Of, ga voor meer budgetvriendelijk buiten het stadshart en verplaats jezelf snel met de metro. Toe aan een Franse ontdekkingstocht? Ontdek bij Prijsvrij Vakanties de meest geliefde accommodaties voor een last minute in Parijs!