JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Beste vakantie-activiteiten met kinderen! » Prijsvrij.nl

Beste vakantie-activiteiten met kinderen!

Auteur: Sammy  Gepubliceerd op: 03-02-2021

Ken je dat gevoel? Je gaat op vakantie met je kinderen en je bent eigenlijk alleen maar bezig met je kinderen. Helemaal niet erg natuurlijk, want jullie willen graag wat quality time samen. Eenmaal op bestemming aangekomen, gesettled in je hotelkamer of appartement, time for action! Maar wat zijn nu leuke activiteiten voor het hele gezin?

Waterparken

Toch wel de meest populaire activiteit van gezinnen met kinderen: een bezoek aan een waterpark. Voor kinderen een heerlijke dagje uit en voor jezelf natuurlijk ook! Zelf voel je je weer even helemaal kind! En zijn je kids al wat ouder? Dan kunnen ze mooi samen van van de glijbaan af terwijl jij geniet van een cocktail op een heerlijk ligbedje! Beetje bijbruinen onder de zon en je dag is zo voorbij! Hieronder een aantal hotels die over een eigen waterpark beschikken:

 • Club Turan Prince World, Turkije. Dit mooie resort heeft een spectaculair waterpark met maar liefst 14 glijbanen!


   Club Turan Prince World

 • Pickalbatros Jungle Aqua Park - Neverland Hurghada, Egypte. Dit populaire resort heeft een gigantisch waterpark met maar liefst 35 glijbanen. Succes gegarandeerd!


  Pickalbatros Jungle Aqua Park - Neverland Hurghada

 • Sandos Caracol Eco Resort, Mexico. Niet alleen dichtbij, maar ook op verre bestemmingen zijn er leuke hotels met aquaparken. Dit hotel in Mexico heeft er 29!


  Sandos Caracol Eco Resort

Als een waterpark te groot is voor de kids of je vind het zelf te massaal dan zijn dit een aantal populaire hotels met verschillende glijbanen. Net zo veel plezier:

Het thema waterparken heeft op onze website het logo “Splash”, dit logo geeft aan hoeveel glijbanen er zijn:

 • Splash S – 1-3 glijbanen
 • Splash M – 4-6 glijbanen
 • Splash L – 7-9 glijbanen
 • Splash XL – 10 of meer, vaak een waterpark
 • Op vakantie met jonge kinderen? Kijk dan bij het thema: Splash-kids voor de allerkleinsten!

Strandspelletjes

Strandvakanties kunnen geweldige familie-uitjes zijn als je goed voorbereid bent. Neem daarom een kijkje in onze webshop voor leuke spulletjes om mee te nemen. Natuurlijk is de combinatie van zand en water perfect voor wat gratis vermaak en de meeste kinderen worden dan ook direct enthousiast om leuke activiteiten te gaan doen zoals:

 • Jezelf ingraven in het zand. Hoe diep kun jij een gat graven? En wie kan het langste blijven zitten?
 • Frisbee-golfen. Niet het oude frisbeeën, maar probeer een doelwit te maken van spullen die je bij hebt en gooi de frisbee erdoor heen.
 • Limbo-en op het strand. Limbo is natuurlijk veel leuker op het strand, pak je handdoek erbij en vorm een lijn. En je kleurt ook nog eens bij!
 • Een zandkasteel bouwen. Dit bestaat al veel langer maar blijft natuurlijk altijd leuk om te doen.

Animatieteam

Wil jij stiekem een momentje voor jezelf terwijl de kinderen zich vermaken? Kies dan voor een hotel met een leuk animatieteam! Terwijl je kinderen worden vermaakt met uiteenlopende activiteiten kan jij van een afstandje toekijken terwijl je aan het zwembad uitrust. Met een beetje geluk is er ook nog een Nederlands animatieteam aanwezig waardoor het voor de kinderen helemaal goed te doen is! Hieronder een paar hotels met goede en leuke animatie:

     Side Mare Resort en Spa

Attractieparken

Je kunt natuurlijk ook een attractiepark bezoeken. Dan kun je er gezellig een dagje weg van maken, waar je veel kan bewonderen, zien en doen! Hierbij enkele voorbeelden:

 • Disneyland Parijs in Frankrijk
 • Legoland in Denemarken

Kamperen

Wat is er nu leuker voor kinderen dan kamperen? Je herinnert zelf nog wel de leuke shows op de camping of de gezellige groep vrienden die je dan altijd maakte. Een leuke camping:

Wateractiviteiten

Het is en blijft natuurlijk altijd leuk om gebruik te maken van de wateractiviteiten! Je kunt de stad van boven zien in een parachute of scheer of het water op een banenboot. Het kan wel per bestemming verschillen vanaf welke leeftijd je aan de activiteit kan deelnemen. Hieronder enkele voorbeelden:

 • Bananenboot
 • Parasailing
 • Waterfietsen

Kun je hier genoeg ideeën uit ophalen? Je kunt natuurlijk ook lekker aan het zwembad gaan liggen met de kinderen. Hun spelen en jij relaxen, daar word je allebei vrolijk van! Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties en wie weet vind je jouw top hotel!