Locanda Al Leon

 • *
 • *
 • *

Venetie, Venetie, Italie

  Vanafprijs geldt op:
  14 december (3 dagen)
  met 2 personen
  Logies
  Vliegreis
  Alle prijzen & boeken *Exclusief toeristenbelasting (€6,00 - €10,00 per nacht per boeking)
  p.p. vanaf 290

  Informatie over Locanda Al Leon

  Locanda Al Leon is een middenklasse 3-sterren hotel in Venetie. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's van Locanda Al Leon voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Locanda Al Leon en geniet van een heerlijke vakantie in Italie!

  Algemeen

  Inrichting:

  • ontvangst

  Landencategorie: geen informatie

  Tweepersoonskamer (2pk):
  • Bad of douche/toilet

  Maaltijden:
  • Zonder eten (U)
  • Bed en ontbijt (B)

  Hotelcategorie: geen informatie

  Beperkte mobiliteit

  Houd er rekening mee dat onze pakketten over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar op verzoek geven we u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

  accommodatie

  Als je een eenpersoonskamer boekt, ontvang je een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik, afhankelijk van de beschikbaarheid (dit kan niet vooraf worden gegarandeerd).

  Belangrijke notitie:
  In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.
  Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor onaangetast.

  een kennisgeving

  Je ontvangt de diensten die je specifiek hebt geboekt en die door je touroperator zijn bevestigd (qua maaltijden, kamercategorie, etc.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, zoals spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is bijna altijd tegen betaling en ter plaatse te betalen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

  Zelf overdragen

  Wij vestigen uw aandacht op het feit dat deze aanbieding geen transfers van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient u zelf en voor eigen rekening ter plaatse te doen.

  Wij wijzen u erop dat dit een algemeen geldende productbeschrijving is.
  De uitgebreide productbeschrijving wordt momenteel gemaakt.

  De stad Venetië heft een toeristenbelasting, die is gebaseerd op de landencategorie van het hotel en als volgt wordt gespreid en bij het hotel betaald:
  5* - € 5,50 per persoon per nacht
  4* - € 4,50 per persoon per nacht
  3* - € 3,50 per persoon per nacht
  2* - € 2,50 per persoon per nacht

  De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
  Alle prijzen & boeken