Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Groot-Brittannie ×
    • Glasgow ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
  • Helaas bieden wij op dit moment geen accommodaties aan in glasgow.
    Bekijk onze beschikbare accommodaties in Glasgow:

Heb jij de stad Glasgow al ontdekt en wil je meer beleven tijdens je vakantie? Dan is er in de omgeving van Glasgow genoeg moois te zien en te ontdekken. Met een huurauto kan je er zelf op uit trekken naar de Schotse Hooglanden. Rij dwars door het mooie landschap met hoge bergen en glooiende heuvels, richting Trossachs National Park en Loch Lomond. Toe aan rust? Dan is het eiland Arran perfect voor afwisseling met de drukke stad Glasgow. En heb je een dagje over? Dan kan je natuurlijk ook lekker winkelen, musea bezoeken of genieten van het bruisende uitgaansleven. In Glasgow is er altijd wel iets te beleven, dus voor een veelzijdige vakantie in Schotland in Groot-Brittannië zit je hier helemaal goed!

Lees meer

Populaire vakanties Glasgow

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Bezoek de Schotse hooglanden vanuit Glasgow

Ga je op vakantie naar Glasgow? Dan mag een bezoek aan de Highlands niet ontbreken aan je reis. Vanuit Glasgow bereik je dit adembenemende landschap met torenhoge bergen en glooiende heuvels in minder dan een uur rijden. Bezoek hier o.a. het Trossachs National Park en Loch Lomond. Hier kan je wandelen door het ruige landschap of een kano huren voor een heerlijke middag op het meer. Heb je genoeg tijd over tijdens je vakantie in Schotland? Rij dan zeker door naar het meer van Loch Ness en probeer het zeemonster Nessie te spotten. Vergeet in ieder geval je camera niet, want je zult veel mooie uitzichtpunten tegenkomen op de route. 

Vanuit Glasgow naar het eiland Arran

Op zo'n 2 uur rijden vanaf Glasgow ligt het eiland Arran. Dit is een geweldige plek om even te ontsnappen aan de drukte. Om er te komen rijdt je eerst naar de haven van Ardrossan. Hier kan je met je huurauto de veerboot nemen. Het eiland is lekker rustig en klein, maar er is genoeg te zien. In slechts 2 uur kan je het hele eiland rondtoeren, maar dit is natuurlijk zonder tussenstops. En er zijn een aantal hoogtepunten die je niet mag missen zoals Brodick Castle, het dorpje Lochranza en het Arran Heritage Museum. Toe aan wat meer actie? Dan kan je ook wandelen, klimmen, kajakken en duiken op het eiland. 

Beste reistijd naar Glasgow

De beste reistijd voor jouw vakantie naar Glasgow is in de maanden juni en juli. In deze maanden heb je de minste kans op neerslag en zijn de temperaturen aangenaam, rond de 18 graden. In het voorjaar kan het nog wat fris zijn maar is er nog steeds relatief weinig regen. Dit in tegenstelling tot het najaar, dan heb je echt een paraplu nodig. De maanden juni en juli zijn dus het beste voor een relaxte vakantie in Glasgow met een lekker zonnetje!