JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Actievoorwaarden: Win een reispakket

Gif Challenge: Win een reispakket!

Ben jij al klaar voor de zomer? Doe nu mee aan onze Gif Challenge en WIN een van onze reispakketten vol handige “travel essentials”, een musthave voor elke vakantie!

Wat moet je doen? Het is heel simpel: ga naar ons Instagram-account @prijsvrijvakanties, vind het sjabloon in de winactie highlights, maak een screenshot van het challenge sjabloon, vul het in met jouw gifjes die jouw favoriete vakantie beschrijven. Deel hem daarna in je stories! Vergeet niet om @prijsvrijvakanties te taggen om kans te maken!

En het beste nieuws: er is niet slechts één winnaar, we hebben namelijk 8 prijzen om weg te geven! Op dinsdag 8 juni worden de winnaars bekend gemaakt op onze Instagram pagina.

 

Actievoorwaarden  

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Gif Challenge: Win een reispakket" van Prijsvrij Vakanties gevestigd aan Burgemeester Loeffplein 5, 5211 RX ’s-Hertogenbosch. 
 • Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer kennis genomen te hebben van en in te stemmen met deze actievoorwaarden. 

 

Deelname

 • De informatie en persoonlijke gegevens verstrekt door de deelnemer dienen geldig en waarheidsgetrouw te zijn. In andere gevallen bestaat er voor de deelnemer een risico op uitsluiting van de actie en, indien van toepassing, verlies van het recht op een prijs.
 • Door deelname accepteert de deelnemer dat zijn/haar persoonsgegevens worden geregistreerd en in het kader van deze actie worden gebruikt door Prijsvrij Vakanties. Prijsvrij Vakanties behandelt deze gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet ter beschikking aan derden, anders dan noodzakelijk in het kader van de actie.
 • Medewerkers van Prijsvrij Vakanties en hun familieleden, evenals een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie, zijn uitgezonderd van deelname aan deze actie.
 • Deelname aan de Actie is gratis en alleen mogelijk binnen de actieperiode van 1 juni 2021 tot en met 8 juni 2021. De actie vindt plaats op Instagram.

  De regels
 • Om deel te nemen aan de Actie moeten de Deelnemers gedurende de hele actieperiode een publiek Instagram account hebben, anders kan de organisatie niet controleren of er is voldaan aan alle voorwaarden om kans te maken op de prijs. Gebruikers die geen Instagram account hebben, kunnen niet deelnemen aan deze Actie.
 • Om deel te nemen aan de Actie dienen de Deelnemers de volgende handelingen te voldoen:
  1. @prijsvrijvakanties op Instagram volgen
  2. Een screenshot maken van het sjabloon in onze winactie story. (Deze is te vinden in de winactie highlight).
  3. Een story plaatsen van het sjabloon op het eigen profiel en daarin het sjabloon invullen met gekozen gifjes.
  4. @prijsvrijvakanties taggen in hun story.

 

Prijzen 

 • De deelnemers maken kans op 1 van de volgende 8 reispakketten:

 

1x All You Need Travel Package met SuitSuit koffer

Prijsvrij Vakanties Beachdress 2x
Travel pillow
Luggage belt pink and green
Swim essentials opblaasband
Powerbank Fresh n Rebel
First aid kit
Earplugs
Riesenthel toiletbag (dames en heren)
“We love the planet” deodorant
Travel pillow
Anti-Teek spray
Zwemhulp Swimfin
Prijsvrij Vakanties mondkapje 2x
Kikkerland bagageweegschaal 2x
Roundie Beachtowel
Prijsvrij Vakanties opblaasbare seat


2x Travel Essentials Package
Luggage belt pink
Kikkerland bagageweegschaal
World Travel Adapter / Reisadapter
First aid kit
Fytostar, Travel Care, tegen wagenziekte voor een vlekkeloze reis
Dresz Ice Cream powerbank
Prijsvrij Vakanties mondkapje
Smati Umbrella paraplu
International travel charger with 2 UBS ports

 

5x Beauty Travel Kit
Riesenthel toiletbag
Humble Brush Tandenborstel
Dermaplast pleisters, water-resistant
Haarband
Prijsvrij Vakanties mondkapje
Deo Crystal Spray (100% natuurlijk)
“We Love The Planet” deodorant 2x


 

 • Prijsvrij Vakanties aanvaardt geen aansprakelijkheid voor een te laat ingediende prijs.
 • Bij weigering van een prijs vervalt deze aan Prijsvrij Vakanties.
 • Eventuele kansspelbelasting zal worden afgedragen door Prijsvrij Vakanties, genoemde prijzen zijn met inbegrip van verschuldigde kansspelbelasting.
 • De prijs zal nimmer worden uitgekeerd als geldbedrag aan de Winnaar.
 • Prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar naar anderen. Prijzen kunnen niet omgewisseld worden voor contant geld of andere producten en prijzen.
 • Prijsvrij Vakanties is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook, die mogelijk kan ontstaan door een gewonnen prijs of het meedoen aan de actie.

   

Winnaars 

 • Uit alle deelnemers die het Gifjes Challenge Story hebben gedeeld en Prijsvrij Vakanties getagd, zullen we willekeurig 8 winnaars kiezen.
 • De winnaars worden bekend gemaakt op 8 juni 2021 en worden met hun naam gepubliceerd via de Instagram pagina (Instagram Story) van Prijsvrij Vakanties.
 • De winnaars worden via Instagram op de hoogte gebracht van hun gewonnen prijs en zullen gevraagd worden om hun (e-mail) adres aan Prijsvrij Vakanties te verstrekken.
 • Mocht de prijswinnaar 10 werkdagen na bekendmaking van de uitslag niet gereageerd hebben, dan behoudt Prijsvrij Vakanties zich het recht voor om een andere winnaar aan te wijzen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Overig 

 • De kosten van het internetverkeer en/of post/telefonie met betrekking tot deelname aan de Actie komen in zijn geheel voor rekening van de Deelnemer.
 • Eventuele vragen of opmerkingen over de actie of de actievoorwaarden kunnen worden gesteld via: 085 2085 551 (lokaal tarief).
 • Het gebruik van nepprofielen is ten strengste verboden. Deelnemers waarvan wordt vastgesteld dat zij onder valse voorwendselen hebben geprobeerd hun kansen op de prijs te vergroten zullen worden uitgesloten van deelname aan deze Actie.
 • De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook of Instagram.
  Prijsvrij Vakanties behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.
 • In een situatie waarin deze actievoorwaarden niet voorzien beslist Prijsvrij Vakanties.