Trends & tips voor meivakantie 2019

Tijd om jezelf alvast voor te bereiden op de meivakantie! Ben jij daar al mee bezig of heb je daar interesse in? Wat zijn nu de trends voor in 2019 en welke tips hebben wij voor jou? Lees dan snel verder want hier staan de nieuwste trends, van bijzondere overnachtingen in de meivakantie tot verre reizen!

Zo gemakkelijk mogelijk

We willen tegenwoordig het liefst snel en makkelijk ergens komen en dat lukt door middel van de technologische innovaties. Denk bijvoorbeeld aan hoe je het makkelijkst en het snelst op de bestemming komt? En hoe boek je je vakantie? Het moet tegenwoordig allemaal snel en makkelijk. Via Prijsvrij kun je daarom handig een pakketreis boeken waar de vlucht en het hotel bij inbegrepen zijn. De transfer is dan ook eens nog optioneel zodat je netjes voor de deur van je hotel wordt afgezet. Hoe handig is dat?

Ideale kans om te gaan

De meivakantie is een ideale kans om te gaan. Nadat de drukte van de kerstvakantie voorbij is vraag je je waarschijnlijk af wat je in de meivakantie gaat doen?! Op vakantie natuurlijk! Vaak hebben de basisscholen ook nog eens 2 weken vrij dus dan kun je heerlijk langer dan een week op vakantie. Heb je helaas maar een week? Tip: ga dan gezellig op stedentrip of ga heerlijk een weekje op zoek naar de zon. Ook niks te klagen toch?

Het gaat om de reis, niet om de bestemming

In het drukke leven is het soms heerlijk om even relaxt weg te gaan. Weg uit het hectische leven en lekker op vakantie! Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om de bestemming maar ook om de reis. De vakantie begint al vanaf het moment dat je je koffer in gaat pakken en van huis vertrekt. Tip: boek daarom nu alvast je meivakantie zodat de voorpret snel kan beginnen!

Ver weg op vakantie

Ondanks het vorige punt speelt de bestemming natuurlijk wel een belangrijke rol. Tijdens een vakantie zijn we steeds meer op zoek naar een mooie ervaring en waar vind je die nu beter dan op een verre bestemming? Ver weg op vakantie gaan is echt een trend aan het worden, zeker omdat de prijzen ook steeds toegankelijker worden. Dat geldt helemaal voor een periode als de meivakantie, op een bestemming als Bali kun je er op dat moment een stuk goedkoper heen dan in de zomervakantie!

Nieuwe bestemmingen voor een stedentrip

De standaard stedentrips naar Parijs en Londen blijven ook leuk, maar hoe leuk is het om eens een nieuwe stad te ontdekken? Denk bijvoorbeeld aan Krakau, Praag, Istanbul of een andere stedentrip. Het is een keer iets anders wat zorgt voor een bijzondere ervaring. In Krakau maak je bijvoorbeeld een bijzondere wandeling door de Joodse wijk of geniet je van de hippe art op straat. Of ontdek het bijzondere plekje Wisla tijdens een fietstour.

Bijzondere overnachtingen

Hoe gaaf is het om ook is een keer een bijzondere overnachting te hebben in plaats van een hotel of een standaard appartement. Een trend die steeds bekender is: Glamping! Glamping is de samenvoeging van “Glamorous” en “camping”. Wist jij dat al? Het is eigenlijk een luxe manier van kamperen, van de basic glamptent tot de airlodge. Heerlijk kamperen maar dan hoef je toch de luxe van vakantie niet te missen.

Krijg jij al kriebels om een vakantie te boeken? En aan welke trends doe jij onbewust mee? Ach, het maakt ook niks uit. Ga lekker op zoek naar een vakantie en geniet alvast van de voorpret want brr wat is het koud in Nederland. Volgende week informatie over onze nieuwe accommodaties! Spannend!

Lees ook

  • Tips voor Meivakantie 2016Tips voor Meivakantie 2016 Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het alweer zo ver, de meivakantie 2016 breekt aan! Voor vele reizigers de perfecte gelegenheid om alvast erop uit te trekken en te genieten van het […]
  • Nederlanders vliegen vanaf Duitsland in meivakantieNederlanders vliegen vanaf Duitsland in meivakantie Ga je in de meivakantie lekker weg? Dan is er een grote kans dat je vanaf een Duitse luchthaven vliegt. Nederlanders vliegen vaak vanaf Duitsland. Je vakantie bij onze Oosterburen […]
  • Tussendoorvakantie of short break?Tussendoorvakantie of short break? Ik hoor u denken: ’Wat houdt een tussendoorvakantie precies in?’ Een tussendoorvakantie is een vakantie buiten de zomervakantie om met een duur van 3 nachten of minder. Uit onderzoek van […]

Reacties

reacties