Reisverslag Gran Canaria

Na een spannende zoektocht via onze Facebookpagina naar een Dream Holiday Tester is de gelukkige winnaar uitgekozen. Saïmah is met haar gewonnen reischeque afgereisd naar Gran Canaria om hier een vakantie te testen én natuurlijk te genieten. Na afloop van haar vakantie heeft ze ons dit reisverslag gestuurd:

29 Augustus gingen we met Prijsvrij.nl naar Gran Canaria als Dream Holiday Testers! We gingen naar het hotel Eugenia Victoria.

Ll

Gran Canaria - Eugenia Victoria

Van Prijsvrij.nl heb ik een checklist gekregen met de volgende punten:

✔ Algemene indruk is goed?

Toen we aankwamen met het vliegtuig was alles duidelijk en duidelijk welk busje we moesten pakken. Het hotel zag er goed uit, de kamer was ruim en we hadden een mooi uitzicht op het zwembad!

✔ Goede vlucht gehad naar je bestemming?

We vlogen met Transavia en alles was goed. Heerlijk geslapen in het vliegtuig! Haha.

✔ Prachtig zandstrand voor een dag relaxen?

Het strand had wel redelijk zwart zand. Dus je werd wel een beetje vies. Wel was de temperatuur er heerlijk! Een lekker windje. Als je het strand afliep kwam je bij de duinen van Maspalomas. Dat was echt prachtig!

Gran Canaria - Playa Amadores

✔ Fijne luxe bedden bij het zwembad?

De bedjes lagen heerlijk en waren goed verstelbaar. Het enige nadeel is dat als je een beetje uitslaapt er nog amper bedjes zijn. Om 7 uur ’s morgens staat er al een rij met mensen die handdoekjes gaan leggen.

Zo ben ik dus totaal niet, dus moesten we rond half 9 altijd goed zoeken naar een bedje. Vaak vonden we er nog wel 2 maar dan pal in de zon zonder parasolletje, of helemaal achteraf.

✔ Kan je heerlijk bubbelen in het Bubbelbad/Jacuzzi?

Er waren wel 5 bubbelbaden/jacuzzi’s! Bij de wellness was er 1 jacuzzi, maar ook nog een paar bubbelbaden. Bij het zwembad had je 2 jacuzzi’s en op het dakterras ook nog één! Dat was onze favoriet, ha ha.

✔ Zijn er genoeg mogelijkheden voor een drankje en een hapje?

Dat zeker! ’s Morgens had je eerst ontbijt. Daarna om 11 uur ging de bar open en kon je al beginnen met de cocktails (ja die zijn ook inclusief!!) Ook kon je daar snacks eten zoals een frikandel of een kroket!

De lunch kon je in het buffetrestaurant eten, maar ook à la carte op het terras. Dat was echt heel goed! In de middag nog snacks en ’s avonds diner in buffetvorm. Daarna onbeperkt drinken tot 12 uur!

✔ Uitgebreid wellnesscenter voor massages en schoonheidsbehandelingen?

Een erg groot wellnesscenter en je kon er ook massages nemen. Dat hebben wij zelf niet gedaan. Wel elke morgen even wakker worden in de baden en even zweten in de sauna. Er was ook een dode zee bad. Dat was echt heel gaaf! Bleef je echt in drijven. En dat alles zat ook bij het all inclusief in (behalve de massages dan)!

✔ Kan je verschillende excursies boeken?

Ja dat kan. Heel veel mogelijkheden heb je op Gran Canaria. Wij hebben zelf een boottocht gedaan. Verder vooral gerelaxt in het hotel of aan het strand.

Gran Canaria

✔ Grote en verzorgde kamer?

De kamer was echt heel groot! Als je binnen kwam eerst het bed. Dan een redelijke badkamer en daarna nog een hele grote ruimte waar je op de bank kan zitten, aan tafel of gewoon tv kan kijken. Ook een lekker groot balkon!

Gran Canaria - Kamer

✔ Perfecte watertemperatuur om in te zwemmen?

Het water was heerlijk warm! De zon staat er natuurlijk ook alle dagen op.

✔ De plek om vallende sterren te spotten?

Eigenlijk mocht het niet, maar ’s avonds/’s nachts kan je gewoon stiekem op het dakterras. Zelf niet gedaan maar hoorde van andere mensen dat die het wel eens deden.

✔ ’s Avonds de mogelijkheid voor een drankje bij de bar?

Je had twee plekken. Bij de bar buiten, daar speelde elke avond een bandje en kon je dansen of lekker op het terras of aan de bar zitten en je kon binnen zitten waar elke avond een show was. Wij hebben elke avond lekker buiten gezeten, genoten van de muziek en cocktails gedronken!

✔ Is het mooi weer op Gran Canaria?

Ja! Super warm. Heerlijk om lekker aan het zwembad te liggen en niks actiefs te doen. Als de zon weg is is het lekker om even ergens te gaan winkelen of om over de boulevard te lopen.

✔ Is het personeel vriendelijk en gastvrij?

Nou, toen we aankwamen stond er een Nederlandse vrouw achter de receptie. We kregen onze sleutel en moesten maar naar onze kamer gaan. Verder geen uitleg niks. Als je wat vroeg had ik ook het gevoel dat ze helemaal geen zin hadden om iets uit te leggen. Bij het buffet personeel ook best chagrijnig en pakt je bord weg terwijl je nog aan het eten bent (drie keer gebeurd).

Het personeel aan de bar is wel super gezellig en vriendelijk! Vooral bij de bar bij het zwembad. Wat hebben we daar een lol mee gehad! Als de barman me aan zag lopen ging hij al een cocktail maken. Ik vroeg om 11 uur ’s morgens om een glaasje water, kreeg ik als antwoord: water is for ducks. En kwam hij weer met een cocktail!

✔ Is dit de ultieme droomvakantie bestemming?

Dat is het zeker! Vooral als je even tot rust wil komen. Ik kan er nu helemaal weer tegen aan! Het hotel was echt helemaal perfect en heb heerlijk genoten!

Lees ook

  • Canarische eilanden: 10 populaire hotelsCanarische eilanden: 10 populaire hotels Een beetje zoeken naar een leuke accommodatie levert al snel vele resultaten op en een keuze maken is zo makkelijk nog niet, dus leek het ons een goed idee om je een handje te helpen […]
  • Canarische Eilanden: Top 9 hotelsCanarische Eilanden: Top 9 hotels Dé nummer 1 bestemming voor vliegvakanties deze zomer blijft Spanje. Wil jij net als honderden andere reizigers ook een vakantie waarbij je ultiem kunt ontspannen? Of kunt genieten van de […]
  • Gran Canaria: een veelzijdige vakantie voor jong en oudGran Canaria: een veelzijdige vakantie voor jong en oud Gran Canaria is één van de populairste vakantiebestemmingen van Spanje. Niet alleen is Gran Canaria het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het trekt ook de meeste vakantiegangers […]

Reacties

reacties