Droombestemming: Vakantie Malediven

Vakantie Malediven, een droombestemming of toch werkelijkheid? Wie aan een Malediven vakantie denkt, denkt gelijk aan witte stranden, palmbomen en ultieme luxe. Toch heeft de Malediven daarnaast een prachtige onderwaterwereld die voor vele snorkellaars en duikers wordt gezien als mooiste ter wereld. Wil jij alles weten over een Malediven vakantie? Lees dan snel verder!

Vakantie Malediven – hoe kom je er?

Tegenwoordig vlieg je vanaf Nederland met verschillende luchtvaartmaatschappijen met 1 tussenstop door naar Male, het internationale vliegveld van de Malediven. Vanaf het moment dat je aankomt op de luchthaven ontdek je gelijk dit prachtige gastvrije land en is jouw Malediven vakantie begonnen! Lang zal je niet op het drukste eiland van de Malediven verblijven want de meeste toeristenoorden liggen verspreid over de 90 andere bewoonde (toeristen) eilandjes. Vanaf hier vertrek je per boot of per watervliegtuig naar de verschillende resorts. De transfer vanaf Malé naar de verschillende eilanden is zeer afhankelijk van je eindbestemming, sommige bootreizen duren maximaal 20 minuten, maar soms moet je nog ongeveer 30 minuten vliegen! Lees bij de informatie van het hotel meer informatie over hoe lang de transfer naar je hotel is.

Hotels Malediven

Op de Malediven vind je een enorme keus aan hotels. De ene luxe met prachtige waterbungalows en grote villa’s het andere resort gaat wat meer terug naar “de basis” waar je vooral kunt genieten van de natuur.

Onze favoriet op de Malediven is hotel Sun Island Resort. Niet alleen van de prijs, maar ook van de beoordeling krijg je een grote glimlach op je gezicht. Prijzen beginnen vanaf € 995, en het hotel is beoordeeld met een 8,9! Het geliefde eiland heeft 462 bungalows verspreid door de weelderige tropische natuur en de prachtige witte zandstranden. Neem een duikcursus en laat je vervolgens verwennen met één van de luxe welllness behandelingen. Meer weten over Sun Island Resort en zelf je Malediven vakantie boeken? Bekijk hier alle faciliteiten.

Vakantie Malediven - Sun Island Resort

Op zoek naar een hotel waarbij het je aan niets ontbreekt? Hotel Kuredu Island Resort voldoet aan al je wensen! Deze plek is uitstekend geschikt voor snorkelaars door het nauwe rif wat gemakkelijk te bereiken is. Gezellige bars, een uitstekende keuken en zelfs een 6-holes golfbaan! Meer weten over Kuredu Island Resort? Kijk snel hier.

Vakantie Malediven - Kuredu Island Resort

Duiken op de Malediven

Tijdens je vakantie Malediven moet je minimaal één keer gesnorkeld of gedoken hebben. De Malediven staan wereldwijd bekend als één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. Vele reizigers gaan speciaal naar de Malediven om te duiken. De talloze koraalriffen geven je vele mogelijkheden. Hoewel je op alle eilanden prachtig kunt duiken en snorkelen, worden de eilanden rond Male en Ari Atol gezien als de mooiste van de Malediven. Hier heb je de meeste kans om walvishaaien en manta’s te spotten.

Bij “Manta Point” kom je oog in oog te staan met de majestueuze manta’s. Bezoek “Shark Point” als je de grijze rifhaaien of witpuntrifhaaien wilt zien!

Vakantie Malediven - Duik instructie

Vakantie Malediven - duiken

Last minute Malediven – Boek je Malediven vakantie vandaag!

Een vakantie Malediven is tegenwoordig voor iedereen geschikt. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, huwelijksreis of een duikvakantie: Malediven heeft het allemaal! Ben je bereid wat verder te vliegen en op zoek je naar ultieme rust? Dan boek je een last minute Malediven!

Vakantie Malediven - Centara Ras Fushi

 

Lees ook

  • Mauritius: De mooiste huwelijksreisMauritius: De mooiste huwelijksreis Na jullie mooiste dag toe aan wat quality-time met elkaar? Kies voor een huwelijksreis naar Mauritius! Mauritius is een prachtig tropisch eiland in de Indische Oceaan en is de perfecte […]
  • De mooiste waterbungalows van de Malediven!De mooiste waterbungalows van de Malediven! Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, die prachtige adembenemende vakantiehuisjes op houten palen op zee. Je kent ze vast wel van de mooie plaatjes van de Malediven. En waar  […]
  • Alles over… duiken bij de MaledivenAlles over… duiken bij de Malediven Ben jij een liefhebber van snorkelen en duiken? En heb je de Europese kust ondertussen al helemaal gezien? Dan raden wij je één van de mooiste duik- en snorkelplekken ter wereld aan, […]

Reacties

reacties