Blue Monday Overleven

Zo overleef je Blue Monday

Blue Monday, oftewel de meest deprimerende dag van het jaar. Jouw goede voornemens zijn misschien al uitgesteld tot volgend jaar en de zomer is nog zó ver weg… Op Blue Monday mag je je best treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Maar blijf er niet te lang in hangen! Wij geven je daarom 5 tips om ervoor te zorgen dat morgen gewoon weer een nieuwe dag is.

Tip 1: Bekijk je oude vakantiealbums

Vandaag is de ideale dag om eens terug te mijmeren naar alle vakanties die ooit hebt gehad. Welke mooie vakantieherinneringen heb jij het afgelopen jaar gemaakt? Of welk vakantieland is je het meest bijgebleven? Bekijk ook eens de foto’s van vroeger, je bent vast eens wezen kamperen met je familie of naar de Spaanse Costa geweest. Bekijk hier de 14 typische vakantieherinneringen over de Costa Brava.

Blue Monday - reisfoto's

Tip 2: Boek een zonvakantie

Plan alvast een zonvakantie in. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld de meivakantie, zomervakantie of gewoon tussendoor. De vakantie voorpret kan beginnen! Wist je dat je nu ook nog kunt profiteren van vroegboekvoordeel? Hierdoor bespaar euro’s op je vakantie.

Top 5 bestemmingen voor een zonvakantie
Spanje
Canarische Eilanden
Griekenland
Egypte
Turkije

Tip 3: Maak je favoriete cocktail

Maak op Blue Monday een Blue Curaçao! De cocktail die je meeneemt naar een tropische bestemming. Maar ook andere heerlijke cocktails zoals de Sex on the Beach, Margarita, Piña Colada of Blue Hawaiian kunnen je dag een beetje zomers maken. Misschien doet één van deze cocktails je weer terugdenken aan de afgelopen zomer!

Blue Monday - Cocktail Blue Monday - Strand

Tip 4: Luister naar leuke zomerhits

Misschien heb je de Prijsvrij.nl reclame al voorbij zien komen en heb jij het lied van Brownie Dutch “Summerbreeze” al gehoord. Binnenkort vind je deze op Spotify zodat je in zomerse sferen terecht komt. Maak ook andere afspeellijsten zoals de leukste zomerhits zorgen ervoor dat je Blue Monday snel vergeet.

Tip 5: Pak online alvast je koffer in

Voor sommige hét stressvolle moment voor de vakantie, maar voor andere weer de start van een reis: de koffers inpakken! Je kunt nu zelf online alvast je koffer inpakken met alle benodigdheden van je vakantie. Alvast de nieuwste zwemkleding aanschaffen met bijpassende slippers en hoed maar óók voor je gevulde toilettas, verzorgingsproducten of boeken! Pak online je koffer in bij Travelhaves.nl.

Blue Monday

Jouw Blue Monday hebben we op deze manier iets aangenamer gemaakt. Heb jij nog goede tips? Deel ze via Facebook of Instagram met #prijsvrij!

Lees ook

  • Welk vakantietype ben jij?Welk vakantietype ben jij? Voor iedereen die weleens op vakantie gaat is het een populaire bezigheid: je mede-vakantiegangers bekijken. Niks om je voor te schamen want we doen het allemaal, en dat is ook logisch […]
  • 7 Tips om je koffer in te pakken7 Tips om je koffer in te pakken Deze week is er een supergave SUITSUIT sale actie op onze webshop! Hoe handig is het dan om tips te hebben bij het inpakken van je koffer? Vaak is er te weinig ruimte of ontstaan er teveel […]
  • Veilig zonnen doe je zo!Veilig zonnen doe je zo! Vrijwel iedereen houdt van een terrasje pakken, naar het strand gaan, tuinieren in de achtertuin of lekker relaxen in het park. Maar er is toch niets fijner dan ook nog eens een bruin […]

Reacties

reacties