Vakantie inpaklijst

Ga je dit jaar op reis, maar weet je niet goed wat je moet meenemen? Lees dan deze blog! Zo kom je te weten wat je niet moet vergeten! Sorry, ik zit nog een beetje in de Sinterklaas mood. Deze vakantie-inpaklijst kun je goed gebruiken bij het inpakken van je koffer. Ook zullen er wat extra tips zijn voor als je ver op reis gaat!

Wat kan je écht niet vergeten? Helemaal niks! Als je deze vakantie-inpaklijst gebruikt tenminste:

Nog niet alles in huis? Niet getreurd! Prijsvrij helpt je met het inpakken van jouw koffer! In onze handige webshop vind je alles voor je volgende vakantie! En wist je dat je op alle producten maarliefst 25% korting krijgt? Zelfs op bekende topmerken als Havaianas, Suitsuit, Lacoste en Brunotti!

Bezoek de webshop

Bagage

Om al die kostbare nieuwe spullen te vervoeren is het natuurlijk belangrijk dat je een goede koffer bezit. Eentje met een betrouwbaar slot en een herkenbaar bagagelabel eraan vast. Investeer in een goede koffer en je hebt er je hele leven lang plezier van. Zo voorkom je dat je elk jaar een nieuwe moet kopen omdat er op de luchthaven net iets teveel met je koffer is gesmeten. Als je dan ingepakt hebt en je koffer eindelijk op de bagageband ligt is het natuurlijk leuk om iets te doen te hebben tijdens het wachten. Wat dacht je van een gezellig reisspelletje voordat je het vliegtuig in stapt op weg naar jouw droomvakantie?

Extra tips

Ga je ver buiten Europa op reis? Download dan de app van de GGD: GGDReistmee.
Daar staan handige reistips en andere informatie per land aangegeven. Hier leer je onder andere over voeding, dieren, de zon, of je ergens kraanwater kunt drinken en over reizen op hoogte. Niks om bang voor te zijn, maar neem voor de zekerheid de juiste spullen mee! Check daarnaast ook of je een visum nodig hebt, dat verschilt namelijk per bestemming. En of je een reisstekker nodig hebt!

Vergeet voor je op reis gaat ook niet om je reis- en annuleringsverzekering te checken, maakt niet uit waar naartoe het is altijd verstandig om te hebben. Heb je alles gepakt en ben je klaar om te gaan? Dan is het nu tijd om je reis te beginnen. Alvast heel veel plezier! En tot de volgende!

Download inpaklijst

Lees ook

  • Slim je koffer inpakkenSlim je koffer inpakken Heb jij ook altijd een beetje moeite om je koffer goed in te pakken? Te weinig ruimte en gekreukelde spullen? In deze blog ontdek je ingenieuze strategieën om licht te reizen, ruimte te […]
  • 7 Tips om je koffer in te pakken7 Tips om je koffer in te pakken Hoe handig is het om tips te hebben bij het inpakken van je koffer? Vaak is er te weinig ruimte of ontstaan er teveel kreukels, maar wij gaan jullie daarbij helpen. Met deze tips kun je je […]
  • Verandering bagageregels TransaviaVerandering bagageregels Transavia Vanaf eind vorig jaar heeft Transavia grote veranderingen gemaakt in de bagageregels. Begrijpelijk dat dit nogal wat verwarring oproept bij iedereen. Daarom geven we je hier nog eens alle […]

Reacties

reacties