Tips voor Meivakantie 2016

Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het alweer zo ver, de meivakantie 2016 breekt aan! Voor vele reizigers de perfecte gelegenheid om alvast erop uit te trekken en te genieten van het zomerse weer aan bijvoorbeeld één van de Mediterrane stranden. Ben jij nog op zoek naar jouw ideale meivakantie 2016? Lees dan snel verder!

Last minute meivakantie

Wil je nog een last minute meivakantie boeken? Dan is nu het juiste moment! Zo bieden wij je nog verschillende meivakanties aan, naar bijvoorbeeld de Turkse Rivièra of naar één van de Spaanse kusten. Lees onze eerdere weblog over het boeken van een last minute vakantie waar je allemaal aan moet denken.

Wanneer je op het laatste moment je vakantie wilt boeken dan zijn er vaak al genoeg meivakantie aanbiedingen. Ben jij nog op zoek en heb jij zin in zon? Bekijk dan snel de volgende meivakantie aanbiedingen:

Meivakantie 2016

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie 2016 twee weken. Zo kan je dus gemakkelijker besluiten op een andere dag te vertrekken dan de weekenddagen. Dit kan je al gauw flink besparen! Daar komt nog bij dat de meeste luchthavens een stuk rustiger zijn en zo kom je ontspannen aan op je vakantieadres. Als dat niet een ideaal begin is van je meivakantie!

Last minute meivakantie

Alternatieve luchthavens

Woon jij dichtbij de grens, dan loont het vaak om eens verder te kijken dan de Nederlandse luchthavens Rotterdam, Eindhoven, Groningen of Amsterdam Schiphol. Het vliegen vanaf een Duitse luchthaven is rond de meivakantie namelijk extra voordelig omdat Duitsers geen (school)vakantie hebben. Profiteer van extra voordeel en een rustige luchthaven terwijl je geniet van een super meivakantie 2016! Vanaf de Nederlandse grens ben je snel op de Duitse luchthaven Düsseldorf, Düsseldorf-Weeze of Keulen. Check snel jouw voordeel!

Hetzelfde geldt voor onze zuiderburen. Vertrek je vanaf Brussel of Brussel – Charleroi kan je dit vele euro’s besparen!

Welke bestemming kies jij?

Waar schijnt de zon tijdens de meivakantie? Over het algemeen zijn de zuidelijke landen van Europa al heerlijk om te bezoeken. Denk hierbij aan Spanje of één van de Canarische Eilanden. Ook Turkije en Griekenland (en dan vooral Kos) bieden je een heerlijk klimaat aan.

Wil je liever wat verder op vakantie? Dan zou je kunnen denken aan een all inclusive vakantie naar Egypte of de Kaapverdische Eilanden.

Last minute meivakantie
Hotel Otium Eco Club – Turkije

Boek nu je meivakantie 2016!

Genoeg tips om zelf je meivakantie voor dit jaar te boeken. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vandaag nog contact op met onze reserveringsafdeling en vlieg deze week nog naar zonnige oorden!

Lees ook

  • Last Minute vakantie, Last Second vakanties… wat betekent dat?Last Minute vakantie, Last Second vakanties… wat betekent dat? In de zomermaanden juli en augustus zien we reisaanbieders adverteren met "de beste lastminutes, voordelige last minute vakanties, goedkope last minute aanbiedingen, etc." Maar wat […]
  • Trends & tips voor meivakantie 2019Trends & tips voor meivakantie 2019 Tijd om jezelf alvast voor te bereiden op de meivakantie! Ben jij daar al mee bezig of heb je daar interesse in? Wat zijn nu de trends voor in 2019 en welke tips hebben wij voor jou? Lees […]
  • Tussendoorvakantie of short break?Tussendoorvakantie of short break? Ik hoor u denken: ’Wat houdt een tussendoorvakantie precies in?’ Een tussendoorvakantie is een vakantie buiten de zomervakantie om met een duur van 3 nachten of minder. Uit onderzoek van […]

Reacties

reacties