Biscayne Bay Miami

Shoppen in Florida

Shoppen in Miami, op de foto met Mickey Mouse in Disney World, ontspannen aan de stranden van Miami Beach, Key West en de Florida Keys of Krokodillen spotten in de Everglades. Florida’s bezienswaardigheden zijn er bijna te veel om op te noemen. Welkom in de Sunshine State.

Shoppen is voor veel reizigers die op vakantie gaan naar Florida een prettige bijkomstigheid. Er is een enorm aanbod aan hippe winkels met een hoog serviceniveau en we vertellen je graag wat de leukste shopping malls zijn.

Adventura Mall

Gelegen in de wijk Aventura, in het noordoosten van Miami vind je het grootste winkelcentrum van de stad. Hier vind je onder andere vestigingen van grote Amerikaanse ketens zoals Sears en Macy’s. Het aantal winkels en het assortiment maken dit een winkelcentrum dat je moet bezoeken als je goed wilt shoppen in Florida.

Bayside Marketplace

Dit is een winkelcentrum met twee verdiepingen in het centrum van Miami. Een winkelcentrum die je zeker moet bezoeken. Het centrum bestaat uit tientallen winkeltjes en losse kraampjes die vooral gericht zijn op toeristen. Verder zijn er nog tal van andere winkels waar je inkopen kunt doen. Centraal in Bayside vind je een aanlegplek van de vele rondvaartboten die je mooie plekjes van Miami en vooral Miami Beach laten zien. In de directe omgeving van Bayside Marketplace is Flagler Street waar je uitstekend koopjes kunt scoren, het Bayfront Park, de American Airlines Arena en de Freedom Tower.

Coconut Walk

In de wijk Coconut Grove vind je dit redelijk kleine winkel- en uitgaanscentrum. Coconut Grove is een chique wijk. Misschien niet helemaal waar je naar op zoek bent wanneer je gaat shoppen in Florida, maar je kunt hier een aantal uren gezellig rondlopen en rondkijken.

Lincoln Road

Gelegen tussen de 16th en 17th street in Miami Beach vind je Lincoln Mall. Lincoln Road zelf is een historische, autovrije boulevard met verschillende leuke winkels, restaurants, cafés, bars en galeries. Struin wat rond in dit grote winkelcentrum en geniet van de mooie plek die onder zowel lokale inwoners als toeristen zeer geliefd zijn. Je kunt ook de mooie architectuur in mediterrane en art-decostijl bewonderen. In de avond hangt er een fijne sfeer. Sluit je avond af met een heerlijke cocktail in een van de levendige bars aan de boulevard. 

Licoln Road Miami

Bal Harbour Shops

Dit is een openluchtwinkelcentrum in Bal Harbour. Het behoort tot de meest bekende luxueuze winkelcentra in de buitenlucht. Het is een buitenwijk van Miami Florida, dat internationaal bekend staat om zijn winkels. In de Sjieke wijk Bal Harbour vind je dan ook alle bekende merken zoals Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Prada, Cartier en Oscar de la Rente.

Miracle Mil

Mircale Mil is een winkel- en restaurantgebied dat redelijk dichtbij de luchthaven van Miami ligt. Daar de winkelpanden niet zo kolossaal zijn heerst er in het winkelgebied een relaxte sfeer. Het aanbod van winkels is erg divers. Mocht je in de buurt zijn, is het zeker de moeite waard om hier ook langs te gaan.

The Florida Mall

Dit winkelcentrum ligt vlakbij de luchthaven van Orlando, Walt Disney resort en andere populaire attracties. The Florida mall is het grootste winkelcentrum van Florida. Jaarlijks komen hier 20 miljoen bezoekers. Het winkelcentrum heeft een divers aanbod aan winkels, dus als shopfanaat mag je The Florida Mall dus echt niet overslaan.

Heb je al zin gekregen om te shoppen? Dan is de Sunshine State de beste plek om naartoe te reizen. Veel shopplezier!

Lees ook

  • Uitgaanstips in Miami: de beste clubsUitgaanstips in Miami: de beste clubs Naast prachtige stranden en een uitgebreid winkelaanbod beschikt Miami over een bruisend uitgaansleven. Ook al staat officieel New York bekend als the city that never sleeps – in Miami the […]
  • Zo overleef je Blue MondayZo overleef je Blue Monday Blue Monday, oftewel de meest deprimerende dag van het jaar. Jouw goede voornemens zijn misschien al uitgesteld tot volgend jaar en de zomer is nog zó ver weg... Op Blue Monday mag je je […]
  • Reistrends 2020: leuke vakantiebestemmingenReistrends 2020: leuke vakantiebestemmingen Met een nieuw jaar is de reisagenda waarschijnlijk nog helemaal leeg. De vakantiebeurs start deze week en hierom hebben wij alvast de reistrends voor 2020 gevonden. Ben jij nog zoekende? […]

Reacties

reacties