Luxe hotels voor jou!

Overal op de wereld zijn ze te vinden, luxe hotels. Droom jij even met ons mee en waan jezelf in luxe met een van deze geweldige hotels!

Luxe hotels - Dusit Thani Malediven

Curaçao – Santa Barbara Beach *****

Wie is er nou niet gek op de Nederlandse Antillen? Curaçao is geliefd bij alle Nederlanders! Vanaf Nederland vlieg je met KLM zo naar Curaçao en vanaf Duitsland kan je met Airberlin all inclusive vliegen.

Santa Barbara Beach is uniek gelegen in een natuurgebied en ideaal voor de sportieve reiziger. Een 18-holes golfbaan (Par 72), 4 tennisbanen en een eigen duikschool. Het fijne is dat dit hotel ook o.b.v. all inclusive boekbaar is waardoor genieten hier vanaf het eerste moment gelijk geldt!

Luxe hotels - Lindos Blu - Griekenland
Lindos Blu – Griekenland

Griekenland – Lindos Blu *****

Voor luxe hotels hoef je echt niet gelijk de oceaan over te vliegen. Zo vind je binnen enkele uren vliegen het Griekse eiland Rhodos.

Wat hotel Lindos Blu zo bijzonder en luxueus maakt? Dit hotel is onderdeel van de “Small Luxury Hotels of the World”  waar alleen een kleine selectie hotels lid van is. Tevens is de lounge spectaculair met het uitzicht over zee. De extravagante architectuur, het uitzonderlijke zwembad en de moderne spa met wellnesscentrum maken dit luxe hotel helemaal af.

Luxe hotels - Sheraton Salobre Golf Resort en Spa - Canarische Eilanden
Sheraton Salobre Golf Resort en Spa – Canarische Eilanden

Mauritius – Constance Belle Mare Plage *****

Mauritius is een echte droombestemming! Indrukwekkende rotsen worden afgewisseld met gezellige plaatsjes en veel groene natuur. Ook de onderwaterwereld is een echte aanrader op Mauritius.

Hotel Constance Belle Mare Plage is voor de luxe vakantieganger. Yoga, massages, 7 restaurants en 4 luxe zwembaden staan onder andere tot je beschikking. Als dit niet ultiem genieten is!

Luxe hotels

Bij welk hotel droom jij nog even verder? Of heb jij zelf al jouw droomhotel gevonden? Laat het ons weten…. wij dromen nog verder!

Lees ook

  • Romantiek onder de palmbomenRomantiek onder de palmbomen Een huwelijk, een bijzondere gebeurtenis met een hele bijzondere herinnering. Deze herinnering kan nog mooier worden met een geweldige huwelijksreis. Lekker genieten van elkaar en van een […]
  • Top 5 Exclusive hotelsTop 5 Exclusive hotels Iedereen heeft andere vakantiewensen en dat weten wij maar al te goed! De ene reiziger is op zoek naar een hotel met veel glijbanen voor de kids en de andere reiziger wil juist een hotel […]
  • Typische gerechten op vakantieTypische gerechten op vakantie Wat zijn de gerechten die je echt niet moet missen als je op vakantie gaat? Elk land heeft zijn of haar eigen gerechten die typisch voor het land zijn. Zoals gyros in Griekenland en paella […]

Reacties

reacties