Beste boulevard in Europa

Beste boulevard Europa… welke boulevards heb jij in je leven wel eens bezocht? Bijna elke Spaanse kuststad of Grieks dorp heeft een gezellige boulevard. Maar welke steden of dorpen heeft nu de beste boulevard van Europa? Wij zetten in ieder geval onze favoriete boulevards op een rijtje.

El Arenal,Mallorca, Spanje

De boulevard van El Arenal, loopt eigenlijk door tot de plaats Can Pastilla. De boulevard, die zo’n 7 km lang is heel divers. Van gezellige restaurantjes, bars, cafés tot winkels en discotheken, de boulevard heeft het allemaal. De boulevard van El Arenal, Playa de Palma en Can Pastilla is autovrij, waardoor je hier veilig met de kinderen over kunt lopen. Daarnaast is deze boulevard ook nog eens hartstikke breed, waardoor het ‘s avonds ook nog voorzien is van een gezellige markt, en je er nog steeds gemakkelijk over kunt wandelen.

Bezoek de boulevard van El Arenal: ga naar de website

Costa Adeje, Tenerife, Canarische Eilanden

De prachtige wandelboulevard van de Costa Adeje ligt met haar prima locatie direct aan zee en aan de stranden en ziet er mooi uit. De boulevard staat bekend om zijn goede restaurantjes en bars. Doordat Tenerife het gehele jaar door een heerlijke zon bestemming is, zal ook (bijna) alles open zijn buiten het hoogseizoen wat het wel zo gezellig maakt.

Bezoek de boulevard van Costa Adeje: ga naar de website

Beste boulevards Europa - Costa Adeje
Costa Adeje

Rethymnon, Kreta, Griekenland

Rethymnon heeft een authentieke boulevard met gezellige straatjes daarachter. De boulevard van Rethymon wordt gezien als één van de gezelligste van Griekenland. Daarnaast is ook deze boulevard autovrij, en heeft het vele restaurantjes tavernes, en luxe lounge cafés waar je gemakkelijk een hele avond goed kunt vertoeven. In de zomer kan het hier druk worden, maar wordt het niet overmatig druk en maar juist gezellig. Je kan daardoor heerlijk hier je vakantie vieren.

Bezoek de boulevard van Rethymnon: ga naar de website

Beste boulevards Europa - Rethymnon
Rethymnon

Nice, Cote D’azur, Frankrijk

Misschien wel één van de bekendste boulevards van Europa, dat moet wel de boulevard de la Croisette zijn van Nice. De prachtige luxe boulevard is daarnaast voorzien van een grote luxe jachthaven, met designer winkels en een spectaculair nachtleven. Veel beroemde hotels met prachtige voorgevels zijn ook aan deze boulevard gelegen. Een wandeling over deze boulevard is daarom ook zeker de moeite waard. Bezoek het spectaculaire uitzicht over de boulevard van Nice met de mooie gele en brede zandstranden en voel jezelf een wereldster!

Bezoek de boulevard van Nice: ga naar de website 

Split, Midden Dalmatië, Kroatië

De prachtige marmeren boulevard van Split is voor iedere vakantieganger een waar paradijs. De boulevard is voorzien van grote palmbomen, gezellig cafés welke je een mooi uitzicht bieden over het strand en de zee. Split wordt ook wel het Venetië van de Balkan genoemd, waardoor je terecht komt in een zeer knusse stad met veel bezienswaardigheden. De boulevard van Split kan daarom met recht gezien worden als een fijne boulevard, geschikt voor jong en oud!

Bezoek de boulevard van Split: ga naar de website

Beste boulevards Europa - Split
Split

Heb jij nog een goede tip voor een leuke boulevard? En wat vind jij de beste boulevard van Europa? Vertel het ons, wij zijn benieuw!

Lees ook

  • Top 10 mooiste stranden in EuropaTop 10 mooiste stranden in Europa Mooie stranden zijn niet alleen te vinden in werelddelen zoals Azië, Afrika of Amerika. Europa zelf kent ook honderden prachtige stranden. Het is dus niet nodig om 10 uur in een vliegtuig […]
  • Mooiste stranden van EuropaMooiste stranden van Europa Wie wil het nou niet? Wit zandstrand, met een azuur helderblauwe zee? In deze weblog nemen we je mee naar de mooiste stranden van Europa! Je zal merken dat niet alleen prachtige […]
  • De leukste stranden van EuropaDe leukste stranden van Europa De mooiste stranden van Europa hoeven niet gelijk ook de gezelligste of de leukste stranden van Europa te zijn! In deze weblog lees je alles over de leukste stranden van Europa en waar je […]

Reacties

reacties