Ye$, wij zijn genomineerd!

Zoals je misschien niet is ontgaan, zijn wij genomineerd voor “Website van het Jaar”. Hier zijn wij ontzettend trots op, maar je kunt ons nog trotser kunnen maken door op ons te stemmen!

Hoe het allemaal begon…

De weg naar deze nominatie, is een aantal jaren geleden begonnen, met het ontstaan van Prijsvrij.nl. In september 2010 ging de eerste versie van de website online, waarbij het online reisbureau is geboren. Je leest het goed, we bestaan officieel pas 4 jaar.

Al snel maakten we een flinke groei door en werden het Prijsvrij-team uitgebreid met nieuwe werknemers om alle werkzaamheden te ondersteunen. Neem als voorbeeld onze reserveringsafdeling, deze begon met 1 werknemer & wordt nu door 5 fulltimers en 2 parttimers bezet!

Een nieuwe website

Eind 2013 is de nieuwe website van Prijsvrij.nl live gegaan. De grootste verschillen? De hele hoofdpagina is op de schop gegaan en het zoeken van een vakantie op de website is handig en snel geworden. Je vakantie naar Spanje, Turkije of Griekenland is binnen een paar klikken gevonden. Ook is het boeken van een vakantie aangepast zodat dit nóg gemakkelijker is. Onze software developers hebben er namelijk voor gezorgd dat al uw vakanties op uw eigen account worden weergegeven.

Op alle vlakken werken we met ons team mega hard om onze website & klantenservice constant te verbeteren. Dit is ook de reden waarom we dit jaar Website van het Jaar willen worden.

Onze klantenservice

Je kunt ons elke dag van de week bereiken. Via de website kun je 24 uur per dag / 7 dagen per week een vakantie zoeken en boeken. Onze reserveringsafdeling is per e-mail of telefoon bereikbaar, zelfs in het weekend! Liever een snelle vraag via social media? Stel hem via Facebook, Twitter of Google+ en we zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stemmen!

Vind jij ook dat wij Website van het Jaar zijn? Vergeet dan niet je stem uit te brengen. Klik hier en maak ons trots! O ja, bijna vergeten, tag je op onze Facebook pagina iemand als winnaar van ’t jaar? Dan maakt deze persoon kans op een gratis all inclusive vakantie of een van de gratis weekendjes weg!

Lees ook

  • DER Touristik neemt belang in het snelgroeiende Prijsvrij.nlDER Touristik neemt belang in het snelgroeiende Prijsvrij.nl DER Touristik betreedt Nederlandse internet reismarkt en neemt een belang in het snelgroeiende online reisbureau Prijsvrij.nl. Het op één na grootste reisconcern van Duitsland maakte […]
  • Wie zijn al die Duitse reisorganisaties?Wie zijn al die Duitse reisorganisaties? Je ziet het steeds vaker, andere namen van reisorganisaties en touroperators die nog helemaal niet bekend zijn in Nederland. DER Touristik, Alltours en Alltours-X zijn in Duitsland al hele […]
  • Nieuw in ons aanbod: DERtourNieuw in ons aanbod: DERtour Nieuw in ons aanbod: DERtour Prijsvrij.nl probeert haar aanbod zo veel mogelijk aan te vullen, zodat we niet alleen de voordeligste zijn en blijven, maar dat er altijd vernieuwend […]

Reacties

reacties