Wie zijn al die Duitse reisorganisaties?

Je ziet het steeds vaker, andere namen van reisorganisaties en touroperators die nog helemaal niet bekend zijn in Nederland. DER Touristik, Alltours en Alltours-X zijn in Duitsland al hele grote jongens, maar in Nederland nog onbekende namen. Daar gaat in 2015 zeker verandering in komen! Wellicht heb je hierover nog vragen, hieronder vind je de meest gestelde vragen.

DER Touristik wordt exclusief voor je aangeboden via Prijsvrij.nl. Ze bieden reizen aan naar Europese bestemmingen zoals Turkije, Griekenland en Spanje, maar kunnen je ook veel vakanties bieden naar de verre bestemmingen zoals Thailand of Bali. Ook vertrekken vanaf luchthavens langs de Nederlandse grens zoals Düsseldorf & Keulen kan je mooie voordelen opleveren.

Als tip willen we je nog meegeven dat ze in Duitsland andere vakantieperiodes hebben. Zo lopen de krokus-, mei- en herfstvakantie niet gelijk. Dat betekent voor jou goede aanbiedingen binnen deze vakanties!Duitse touroperators logo

Meest gestelde vragen over deze organisaties:

 1. Ben ik wel verzekerd zoals ik bij een Nederlandse maatschappij zou zijn?
  Uiteraard ben je verzekerd voor je vakantie zoals je bent gewend van ons. Prijsvrij.nl is aangesloten bij de ANVR en de SGR waardoor je hiervoor bent verzekerd. Omdat je reis via een Duitse maatschappij wordt uitgevoerd, gelden hiervoor ongeveer dezelfde voorwaarden. De kwaliteitsgarantie is gewaarborgd. Mocht je precies de voorwaarden willen nalezen, klik dan hier.
 2. Kan ik deze Duitse maatschappijen vertrouwen?
  DER Touristik, Alltours en Alltours-X zijn één van de grootste reisbedrijven van Duitsland. Der Touristik is al 90 jaar actief in het verkopen van vakanties, en heeft meer dan 10.000 eigen winkels! Het is de één na grootste reisorganisatie in Duitsland, waardoor ze zeer betrouwbaar zijn. Alltours is al enige tijd in de Nederlandse markt zichtbaar en is een grote partner van Prijsvrij.nl met vakanties richting de Middellandse zee, maar ook verre bestemmingen zoals de Malediven of Thailand.
 3. Heb ik ook de kwaliteit van een Nederlandse maatschappij?
  Ja, bij de meeste geboekte reizen heb je een reisleiding die je ter plaatse op de bestemming opvangt. Ze zorgen ervoor dat de vakantie verloopt naar verwachting en kunnen je hulp bieden voor vragen en belangrijke situaties. Daarnaast worden alle reizen regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en prijs zodat je er zeker van kan zijn dat je een leuke vakantie gaat beleven.

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je toch nog onduidelijkheden over dit onderwerp? Stel gerust je vraag. Liever contact per email? Mail naar contact@prijsvrij.nl of bel naar 0900-7745787.

Lees ook

 • DER Touristik neemt belang in het snelgroeiende Prijsvrij.nlDER Touristik neemt belang in het snelgroeiende Prijsvrij.nl DER Touristik betreedt Nederlandse internet reismarkt en neemt een belang in het snelgroeiende online reisbureau Prijsvrij.nl. Het op één na grootste reisconcern van Duitsland maakte […]
 • Nieuw in ons aanbod: DERtourNieuw in ons aanbod: DERtour Nieuw in ons aanbod: DERtour Prijsvrij.nl probeert haar aanbod zo veel mogelijk aan te vullen, zodat we niet alleen de voordeligste zijn en blijven, maar dat er altijd vernieuwend […]
 • Ye$, wij zijn genomineerd!Ye$, wij zijn genomineerd! Zoals je misschien niet is ontgaan, zijn wij genomineerd voor “Website van het Jaar”. Hier zijn wij ontzettend trots op, maar je kunt ons nog trotser kunnen maken door op ons te […]

Reacties

reacties