Negatief reisadvies Sinaï/ Sharm El Sheikh

Het kan je als echte reiziger niet ontgaan zijn; het negatieve reisadvies naar Sinaï. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vorige week alle reizen naar de Sinaï/ Sharm El Sheikh ontraden. De reden hiervoor is het toegenomen geweld dat heeft plaatsgevonden in de Sinaï de afgelopen maanden.

Natuurlijk willen alle reisorganisaties de klanten een zorgeloze en 100% veilige vakantie aanbieden. Omdat ze dat op dit moment niet kunnen garanderen is er besloten om maatregelen te nemen. Alle klanten die in het Sinaï gebied verbleven, zijn inmiddels weer veilig op Nederlandse bodem. Zij zijn naar Nederland gevlogen door hun reisorganisatie.

egypte

Maar no worries voor de reizigers die zich op dit moment in HurghadaMarsa Alam of El Gouna bevinden, zij kunnen zonder problemen verder genieten van de vakantie.

Voor deze bestemmingen vindt er op dit moment absoluut geen dreiging  plaats. Mocht hier verandering in komen, dan zullen wij je altijd per direct hierover inlichten.

Alle klanten van Prijsvrij.nl die aankomende weken zouden vertrekken naar Sharm El Sheikh zijn direct ingelicht over deze situatie. Hieronder vind je een actuele lijst met de verschillende protocollen voor reizen naar Sharm El Sheikh per reisorganisatie:

Kosteloos annuleren of omboeken naar Hurghada of Marsa Alam
Neckermann reizen met vertrek t/m 30 juni 2014
Sky Tours reizen met vertrek t/m 25 maart 2014
Alltours reizen met vertrek t/m 31 maart 2014

Onze klantenservice zal alle reizigers die op vakantie gaan naar Sinaï / Sharm El Sheikh op de hoogte houden van het reisadvies. Wij hopen, ook voor de plaatselijke bevolking, dat de aankondigingen voor aanslagen loos alarm zijn zodat iedereen weer zo snel mogelijk kan genieten van dit prachtige gebied.

Lees ook

  • Het grootste zwembad ter wereld ligt in ChiliHet grootste zwembad ter wereld ligt in Chili Met bijna 1 kilometer lengte en een inhoud van 250.000 kubieke meter water is het zwembad van San Alfonso del Mar in Chili het grootste zwembad ter wereld. Echter, er is concurrentie op […]
  • Onrust in Egypte: alternatieven voor andere vakantiebestemmingOnrust in Egypte: alternatieven voor andere vakantiebestemming Gezien de huidige onrust in Egypte, hebben een aantal Nederlandse touroperators besloten dat reizigers in periode eind augustus/begin september hun reis mogen omboeken of annuleren. Voor […]
  • Snorkelen in EgypteSnorkelen in Egypte Snorkelen doe je natuurlijk in Egypte. De onderwaterwereld van de Rode zee is werkelijk een prachtig plaatje. Als je de film “Finding Nemo” hebt gezien, en vervolgens het water induikt, […]

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*