Veelgestelde vragen - Wijzigen

Hoe kan ik mijn adres/telefoonnummer wijzigen?

Wijzigingen met betrekking tot adres, telefoonnummers, gegevens van de thuisblijvers en e-mailadressen kan je het beste doorgeven per e-mail om misverstanden te voorkomen. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Kan ik een wijziging maken in de boeking, zoals de datum?

Ja dat kan. Voor het wijzigen van een datum worden veelal hoge kosten in rekening gebracht. Prijsvrij werkt samen met veel dynamische touroperators. Bij een dynamische pakketreis worden verschillende losse onderdelen met elkaar gecombineerd tot een pakket. De vluchten worden direct definitief ingeboekt bij de vliegmaatschappij. Hierdoor is het alleen mogelijk om de vluchten te annuleren tegen 100% kosten. Lees dus altijd goed de voorwaarden door. Tevens worden er € 20 wijzigingskosten in rekening gebracht door Prijsvrij.nl

Kan ik gegevens van een reiziger in de boeking wijzigen?

Dit is mogelijk, maar sommige reisorganisaties berekenen hiervoor wijzigingskosten die voor eigen rekening zijn. Tevens worden er € 20 wijzigingskosten in rekening gebracht door Prijsvrij.nl. Dus let goed op dat je bij boeken de officiële voor- en achternamen invult conform paspoort of ID-kaart.

Kan ik nog een persoon bijboeken?
Dit is afhankelijk van wat je hebt geboekt en/of er nog beschikbaarheid is. Neem contact op met de reserveringsafdeling van Prijsvrij.nl om dit na te gaan en wat de meerkosten zijn. Tevens worden er € 20 wijzigingskosten in rekening gebracht door Prijsvrij.nl.
Kan ik een wijziging maken in mijn hotelboeking, zoals de datum?

Ja dat kan. Let wel op dat het mogelijk is dat hiervoor hoge kosten in rekening worden gebracht. Prijsvrij werkt samen met veel dynamische touroperators. Bij een dynamische pakketreis worden verschillende losse onderdelen met elkaar gecombineerd tot een pakket. De hotelkamers worden direct definitief ingeboekt bij het hotel. Hierdoor is het alleen mogelijk om de accommodatie te annuleren tegen de annuleringskosten die het hotel met de reisorganisatie heeft afgesproken. Meestal lopen de kosten op wanneer  je dichter bij de vertrekdatum zit. Lees dus altijd goed de voorwaarden door. Tevens worden er € 20 wijzigingskosten in rekening gebracht door Prijsvrij Vakanties.

Wanneer je wilt omboeken naar een ander hotel kun je het best concreet doorgeven welk hotel je in gedachten hebt, zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken. Let wel op dat het hotel ook aangeboden dient te worden door dezelfde reisorganisatie als die van je oorspronkelijke boeking.