Cambria en Suites Times Square

  • *
  • *
  • *

New York City, New York, Verenigde Staten

  • Comfortabel Hotel in New York City
Vanafprijs geldt op:
6 januari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 96

Informatie over Cambria en Suites Times Square

Cambria en Suites Times Square is een middenklasse 3-sterren hotel in New York City. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 door meer dan 500 reizigers. Bekijk snel de reviews van Cambria en Suites Times Square voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Cambria en Suites Times Square en geniet van een heerlijke vakantie in Verenigde Staten!

Nabij time square gelegen

Ligging

Cambria hotel & suites New York - Times Square hotel in New York, ligt in de buurt van Times Square. Het hotel is gelegen in het hart van Manhattan, op loopafstand van alle beroemde attracties van de stad, waaronder: Rockefeller Center, Carnegie Hall, enz. Reizigers lopen naar de Broadway-show of nemen de metro naar andere beroemde plekken in Manhattan, zoals Madison Square Garden, het Theater District, Bryant Park, het Empire State Building en Central Park. 

Faciliteiten

Het rookvrije zakenhotel in New York biedt gasten persoonlijke service en alle voorzieningen die gasten nodig hebben voor zakenreizen, zoals een volledige bar en een bistro-diner bij Social Circle ™, evenals een zakencentrum met vergaderzalen die perfect zijn voor de volgende evenement.

Bovenstaande tekst over Cambria en Suites Times Square is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken