Side Mare Resort en Spa
  • *
  • *
  • *
  • *

Side, Turkse Riviera, Turkije

  • Nederlandstalige animatie
  • 4 zwembaden & 4 glijbanen
  • Wellness faciliteiten
  • Badhanddoek service
Vanafprijs geldt op:
7 mei 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Keulen
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 346

Beoordelingen Side Mare Resort en Spa

Filter beoordelingen:





9,1 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,6
Eten & Drinken 8,2
Faciliteiten 8,2
Hygiëne 8,0
Kamer 8,3
Kindvriendelijkheid 8,3
Kwaliteit bedden 7,8
Ligging 7,3
Prijs/kwaliteit 8,2
Service personeel 7,5
Algemeen 9,1

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Femke
    Leeftijd:
    36
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2018
    7,0
    Netjes, leuke zwembaden en aardig personeel

    Leuke kidsclub. dichtbij het strand met een goede busverbinding.

    12-05-2018 door Femke uit Delft

  • Anoniem
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2017
    4,0
    Totaal geen 5 sterren waard. Drama

    Hotel is absoluut geen 5 sterren waardig en zeker geen All Inclusive.Bijbetalen voor.oa kluis,cocktails waarmee ze bij het zwembad langskomen, handdoeken, minibar, jus d'orange bij het ontbijt,suikerspinnen.Om in het A la Carte restaurant te mogen eten moest je minimaal een overnachting hebben van 7 nachten.Schaaltje voor fooien staan overal.... triest. Hygiene is ver te zoeken.Eten is slecht, beperkt & koud. Brood is zelfs in plastic gedraaid.Er loopt veel te weinig personeel. Wifi is een drama.Slecht of helemaal niet.Op kamer werkt WiFi sowieso niet.Airco werkt alleen tussen 15.u en 19.u. Lichten uit in hotel lobby& eetzaal. Zelfs de omslagen vd sleutelkaarten worden uitgegumt en opnieuw met potlood beschreven. Alles Onder het mom van Eco. Het management heeft de hand op de knip. Woensdagnacht brak er brand uit in het hotel. Gasten hebben elkaar wakker gemaakt. Ik zat zelf op de hoogste verdieping en werd zelf wakker van de brandlucht.Brandmelders/ rookmelders, sprinklers werkte niet,Brandkastjes bij de trappen konden niet worden ingeslagen.Brandtrappen eindigde op platdak. Geen trappen naar beneden en te hoog om te springen.2 mannen zijn naar beneden gesprongen en hebben een stellage gemaakt van tafels.Beneden waren de poorten vh hotel op slot.Pure paniek dus. En welke receptie zet een persoon in een rolstoel op de 6e etage. Hotel heeft op alle punten gefaald. Negatieve reviews op Facebook worden verwijderd.Vraag me toch af waar alle positieve revieuws vandaan komen. Met alle respect maar deze mensen hebben nog nooit de beleving in een echt 5 sterren hotel gehad. Mijn vakantie was een drama en totaal geruïneerd daarbij een traumatische ervaring aan overgehouden. Hotel blijkt in 2010 ook een grote brand te hebben gehad en daarna van naam veranderd.Vreemd,

    27-10-2017 door Anoniem uit Duiven

  • Koster
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2017
    9,0
    Goed en gezellig hotel gaan er zekwr nig een keer terug.

    Een goed hotel eten ,drinken kamert,bars etc was allemaal naar wens we hebben een top vakatie gehad.

    09-09-2017 door Koster uit Gemert

  • Enrico
    Leeftijd:
    20
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2017
    10
    SUPER SUPER SUPER

    net terug van deze geweldige vakantie. helemaal top wij dachten na al die slechte revieuws dat gaat wat worden maar dat was allemaal nep alles was perfect geweldig en ook nog voor zon prijs wauuuww SIDE MARE een dikke 10

    02-09-2017 door Enrico uit Echt

  • Penney
    Leeftijd:
    33
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2017
    6,0
    Verouderd zeker geen 5 sterren

    Voor veel faciliteiten moet je extra betalen Alles bruin en oud vanbinnen Om 00.00 uur alles dicht Vriendelijk personeel en schoon

    02-08-2017 door Penney uit Dordrecht

  • Lieke
    Leeftijd:
    22
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2017
    6,0
    Prima hotel

    Prima hotel alleen weinig beleving op het resort zelf!

    06-07-2017 door Lieke uit Overloon

  • Marc
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2016
    9,0
    Mooi, superschoon en goed eten

    Erg genoten van de all inclusive service en kwaliteit van eten, schoonhouden van de kamers en hotelterrein. Voldoende faciliteiten. Echter de spa en cocktails zijn van andere ondernemingen die hun diensten en producten aan hotelgasten moeten verkopen. Valt dus buiten het all inclusive en soms wat iiritant.

    10-05-2016 door Marc uit Dordrecht

  • René
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    april 2016
    10
    Geweldig hotel

    Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer vriendelijk personeel. We hebben een geweldige week gehad bij Side mare.

    25-04-2016 door René uit Maasbracht

  • De vroontjes
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2015
    9,0
    uitzonderlijk goed! Prijs kwaliteit dik in orde!!

    Zeer correct en goed hotel. Bij aankomst bleek dat onze kamer niet voldeed aan de reservering die wij hadden gemaakt, wij boekte kamer met gedeeltelijk zeezicht en keken op de parkeerplaats uit. Na melding aan de receptie onmiddellijk actie, zonder probleem mooie kamer met beloofde uitzicht. Verder vriendelijk personeel, hele schone kamers, eten is goed, drankjes zouden wat uitgebreider kunnen hiermee bedoel ik de cocktails. Deze zijn er maar heel beperkt heb ik wel eens beter gezien maar dit is wel het ENIGE negatieve puntje wat ik echt heb moeten ZOEKEN!! Het lopen over het strand nar Side is zeker goed te doen, je loopt drie kwartier, heerlijk met je voeten in de branding of over een boulevard. Geweldige cocktails aan het strand en aan het zwembad van heerlijk vers fruit, LET OP deze cocktails zijn tegen betaling en kosten € 2.00. ZEKER HET GELD WAARD!!!! Lunchen op het strand in de strandbar is goed, eten is vers bereid en je zit er heerlijk! Dolmus perfect geregeld, busje naar het strand idem. Al moet ik zeggen dat je wel echt een luilak bent als je met het busje gaat, lopen na zoveel goed eten en drinken doet een mens goed! je loop er 5 minuutjes over... Maar voor mensen met kinderen een geweldige uitkomst!

    18-10-2015 door De vroontjes uit Margraten

  • Melanie
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Gezellig, kindvriendelijk en voordelig all incl. hotel. Leuke zwembaden, Rusvrij, goed eten, ruime familiekamers en dichtbij (op rijafstand met taxi/of de goedkopere dolmus) het historische centrum van Side gelegen. Doordat er een Nederlandstalige kinderclub is wordt dit hotel voornamelijk door Nederlanders en Belgen geboekt. Tevens komen er gasten uit Scandinavie.

    03-03-2011 door Melanie

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Side Mare Resort en Spa gemiddeld op internet beoordeeld met een 9,1.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 10 in Side

    9,1
Alle prijzen & boeken