Crystal Sunset Luxury Resort en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Side, Turkse Riviera, Turkije

  • Maar liefst 6 à la carterestaurants
  • Groot aquapark met 11 glijbanen
  • Strand en boulevard dichtbij
  • Gratis banddoekenservice
Vanafprijs geldt op:
23 april (4 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 294

Beoordelingen Crystal Sunset Luxury Resort en Spa

Filter beoordelingen:

8,4 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 8,1
Eten & Drinken 7,1
Faciliteiten 8,5
Hygiëne 7,7
Kamer 8,1
Kindvriendelijkheid 8,5
Kwaliteit bedden 8,0
Ligging 8,1
Prijs/Kwaliteit 7,7
Algemeen 8,4

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Grietje
    Leeftijd:
    38
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2019
    9,0
    Mooi hotel met fijn zwembad en meerdere glijbanen

    Groot hotel, wel iets aan de buitenzijde van Side. Meerdere glijbanen (Ook met banden), wat wel met is voor het iets oudere kind. Voor de kleine kinderen is er een afzonderlijk bad met een klimtoestel en glijbanen. Het eten was goed, waarbij het hotel in de avond verschillende landen/keukens als thema had

    28-10-2019 door Grietje uit Hooglanderveen

  • Susan
    Leeftijd:
    21
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2019
    8,0
    Prima voor een luie vakantie

    Prima voor een keer, maar zou er niet vaker heen gaan. De bedden zijn erg hard waardoor je aan het einde van je vakantie behoorlijk veel last hebt van je rug. Eten was te doen, maar totaal geen variatie.

    18-10-2019 door Susan uit Eerbeek

  • Hans
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2019
    7,0
    Prima hotel

    Als het vol zit wel lastig met eten ivm drukte en met plaats krijgen

    20-08-2019 door Hans uit TEGELEN

  • Dzema
    Leeftijd:
    40
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    juli 2019
    5,0
    Catastrofe voor 5 stèren hotel

    Meer verwacht! Voor 3-4 ster hotel is ok, maar voor 5 ster catastrofe!

    28-07-2019 door Dzema uit Antwerpen

  • Anja
    Leeftijd:
    60
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juni 2019
    9,0
    fantastische vakantie gehad voor herhaling vatbaar

    mooi hotel, geweldig personeel alleen wij hadden een kamer aan de wegkant...wat een herrie! dag en nacht verkeer

    18-06-2019 door Anja uit de meern

  • Suus
    Leeftijd:
    37
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2019
    8,0
    Super leuke ontspannen vakantie gehad

    Super mooie ruime familie kamers . Top aqua park met spectaculaire glijbanen. Heerlijke ligbedden en handdoek service. Wat wij wat minder vonden was het eten. Het meloenen seizoen was nog niet begonnen dus die hebben we erg gemist. Het eten is zeker niet slecht maar naar aantal dagen willen wij wel iets anders. Leuke niet al te grote bazaar aan de overkant en vanaf de luchthaven was het nog 35/40 min rijden dus gelukkig geen uren. Wij hebben een super gezellige zonnige vakantie gehad.

    09-05-2019 door Suus uit Riel

  • Ellen
    Leeftijd:
    51
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    mei 2019
    10
    Prachtig en luxe hotel

    Prachtig hotel. Supergave glijbanen, alles erg netjes en schoon. Mooie kamers met ruim balkon, goede bedden, fijne douche. Heerlijk eten, voldoende keuzes om ook gewoon gezond te kunnen eten.

    08-05-2019 door Ellen uit Raalte

  • Kikkert
    Leeftijd:
    42
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2018
    8,0
    Zeer de moeite waard!

    Keurig hotel, mooie glijbanen, fijne welness, vriendelijk personeel. Drukte tijdens het avondbuffet, maar dit is inherent aan een grote accomodatie.

    27-10-2018 door Kikkert uit Zwinderen

  • sonja
    Leeftijd:
    1
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2018
    5,0
    Je kunt je er prima vermaken met het aquapark, strand en andere faciliteiten

    Hygiëne was erg beneden pijl. Bij aankomst troffen wij een n de douche nog scheermesje en douchegel van de vorige gasten aan. Bah !!! Kamer werd ook verder slecht schoongemaakt, alleen bedden opgemaakt en handdoekenwissel. Ook met het eten minder Prettige ervaring, mijn dochter had een sliert plastic in haar broodje hamburger. Hiermee naar het personeel gegaan die ermee naar de keuken ging maar een excuus naar ons zat er niet bij. Glijbanen waren leuk maar onveilig. Mijn man en dochter waren uit de band gevallen bij de cobraglijbaan en zaten onder de bloeduitstortingen en schaafwonden doordat ze over het rooster werden gesleurd. Ook hier weer geen aandacht door het toeziend personeel. Gek gen o eg eel kunnen terugkijken op een leuke vakantie, laat me niet zo maar uit het veld slaan.

    14-05-2018 door sonja

  • Sukriye
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    oktober 2016
    5,0
    Leuke faceliteiten

    Zeer onvriendelijke personeel, eten en drinken zijn zeer slecht. Elke dag patat, pasta en kip.

    27-10-2016 door Sukriye uit Amsterdam

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Crystal Sunset Luxury Resort en Spa gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,4.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 89 in Side

    8,4
Alle prijzen & boeken