Ramada Resort Kusadasi en Golf
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Kusadasi, Egeische Kust, Turkije

  • Miniclub en speelplaats voor kids
  • Meerdere bars en een discotheek
  • Spa- en wellnessruimte
  • Gebouwd in 2015
Vanafprijs geldt op:
14 mei 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Keulen
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 215

Beoordelingen Ramada Resort Kusadasi en Golf

Filter beoordelingen:

8,3 Scores door alle beoordelaars (200+)
Animatie 7,8
Eten & Drinken 7,4
Faciliteiten 8,2
Hygiëne 8,4
Kamer 9,0
Kindvriendelijkheid 8,5
Kwaliteit bedden 8,5
Ligging 7,8
Prijs/Kwaliteit 8,4
Algemeen 8,3

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Martine
    Leeftijd:
    43
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2018
    8,0
    Netjes, servicegericht, vriendelijk personeel

    Mooi maar groot resort, mooie ruime kamers, genoeg vertier voor de kinderen(zwembaden zijn wel heel koud). Prima buffet. Wij waren in naseizoen dan is het wat rustiger. Zou hier niet graag in het hoogseizoen heen gaan ivm drukte.

    05-11-2018 door Martine uit Ermelo

  • Kyra
    Leeftijd:
    41
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    augustus 2018
    8,0
    Mooi maar geen 5 sterren waard

    Goede kwaliteit van de accommodatie en faciliteiten. Strand ligt te ver en niet aan het hotel. Animatie is gedreven op commissie, hierdoor wordt er niet genoeg gekeken naar de wensen van de gasten.

    11-08-2018 door Kyra uit Deventer

  • Roos
    Leeftijd:
    18
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2018
    8,0
    Mooi en luxe

    Leuk animatie team en zeer mooie kamers. Eten en drinken was goed.

    09-06-2018 door Roos uit Maassluis

  • Sabine
    Leeftijd:
    42
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2018
    8,0
    Kindervriendelijk schoon goed eten. Wel wat massaal

    Leuke kidsclub. Goed eten hele grote kamers zelf met wasmachine. Erg schoon en netjes. Leuke zwembaden. Gewoon top hotel

    13-05-2018 door Sabine uit Hoofddorp

  • Evelien
    Leeftijd:
    33
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    mei 2018
    10
    Super hotel!!

    Het hotel is super peroneel is heel aardig! Super vakantoe gehad met de kinderen! Kamers zijn schoon. Animatie is heel leuk! Wl met al een top vakantie gehad. 1 min punt het strand is verwaarloosd geen kussens op het bedje en grote stenen in jet water voor iemand die een strand mens is is dit hotel een afrader. Maar wij hebben wel genoten want dag mocht de pret niet drukken!

    12-05-2018 door Evelien uit Enschede

  • Rob
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    mei 2018
    7,0
    Mooi appartement, eten weinig variatie

    Appartement zelf is een aanrader. Van het resort in het algemeen is de glans er een beetje vanaf. Men zal toch echt moeten blijven investeren.. Het restaurant aan zee met ligbedden bestaat ondertussen niet meer. Foto's op de site geven nog wel aan dat het bestaat. Het is er een bende. Het eten op het park is voldoende, maar weinig tot geen variatie. Met name de toetjes stellen weinig voor.

    12-05-2018 door Rob uit Emmeloord

  • Lisa
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2018
    9,0
    mooi hotel met veel voorzieningen en uitzicht

    mooi hotel, groot maar schoon en wel verzorgd. Wel drukke restaurant bij de maaltijden maar als je op tijd zijn valt het mee. Gratis water en non-alcoholische en alcoholische dranken goed. Snacks prima. Hotel kamer - fantastiek - ruim (grand familiekamer) 2 verdiepingen en zeezicht. Comfortable bedden. MIn punten - wij vonden het veel te luid (musiek erg luid) bij de grote zwembad. We zijn naar de quiet pool geweest - heerlijk maar niemand controleert de leeftijd van 16+ jammer Kortom voor herhaling vatbaar..Ook loopafstand naar Kusadasi (25 mins) of met de dolmus.

    07-05-2018 door Lisa uit Breda

  • Zarin
    Leeftijd:
    37
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    april 2018
    10
    Top, super, fantastisch

    We waren met een groep van 14 personen, waaronder 5 kinderen. Iedereen heeft een TOP vakantie gehad. Het personeel is vriendelijk, het eten én drinken zijn vers en gevariërd met goede kwaliteit. Animatirteam doet zijn uiterst best om het naar je zin te maken (met name Titi!). Je hoeft eigenlijk de accomodatie niet uit als je eenmal binnen komt. Je vermaakt je volop. We gaan niet vaak naar zelfde accommodatie terug maar hier zullen we zeker terugkomen. Ik ben al 4 keer naar vergelijkbare resorts in Turkije geweest, maar dit hotel overtreft ze allemaal. Ik snap niet waarom mensen zo negatief zijn geweest...

    05-05-2018 door Zarin uit Den Haag

  • Herman
    Leeftijd:
    34
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2018
    9,0
    Prachtig Resort

    Wij zijn als gezin met 2 jonge kinderen ( 4 en 6 jaar oud ) en een goede vriend bij het Ramada Resort Kusadasi geweest en dit is uitermate goed bevallen. Zowel de volwassenen als de kinderen hebben zich goed vermaakt. Eigenlijk was alles prima naar ons zin van kamer, zwembaden, eten & drinken en animatie. Alleen als ik toch een puntje op mag noemen is het het A la carte restaurant. Ik heb tot 2x toe willen reserveren, maar het eten wat er die avonden werd geserveerd daar houdt ik persoonlijk niet zo van ( vis en italiaans ), dit is natuurlijk persoonsgebonden dus is absoluut geen klacht! Ook Kusadasi centrum is met de Dolmus goed te doen, duurt ongeveer 5 a 10 minuten en kost 3 Turkse Lira. Kortom een zeer leuke vakantie gehad en we zouden graag nog een keer terug gaan.

    01-05-2018 door Herman uit Tiel

  • jan
    Leeftijd:
    53
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    oktober 2017
    8,0
    gewoon een goed hotel

    alles is aanwezig voor een goed en gezellige vakantie mooi hotel erg vriendelijk personeel

    26-10-2017 door jan uit aarle-rixtel

  • Door meer dan 200 Nederlandse reizigers wordt Ramada Resort Kusadasi en Golf gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,3.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 37 in Egeische Kust

    8,3
Alle prijzen & boeken