LABRANDA Ephesus Princess

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Kusadasi, Egeische kust, Turkije

  • Strandbaai bereikbaar via trappen
  • 5 zwembaden & 3 waterglijbanen
  • Activiteiten voor jong en oud
  • 4 à-la-carterestaurants
Vanafprijs geldt op:
27 oktober 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 291

Beoordelingen LABRANDA Ephesus Princess

Filter beoordelingen:




7,9 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,9
Eten & Drinken 8,2
Faciliteiten 8,1
Hygiëne 8,0
Kamer 7,3
Kindvriendelijkheid 8,1
Kwaliteit bedden 7,5
Ligging 7,5
Prijs/kwaliteit 7,9
Service personeel 8,5
Algemeen 7,9

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Jeanette
    Leeftijd:
    34
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2019
    9,0
    Ze doen alles voor je.

    Een echt vakantie, jammer van de WiFi! Personeel lopen echt voor je als of je de koning ben. Onze zoon heeft op dag 3 een oorontsteking opgelopen van het zwemwater. Misschien bruine aanslag op de randen van het zwembad?!

    27-07-2019 door Jeanette uit Voorthuizen

  • Jeanette
    Leeftijd:
    34
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2019
    9,0
    Een echte vakantie

    Ze doen er alles aan om het naar je zin te maken, jammer van de WiFi, slecht bereik.

    27-07-2019 door Jeanette uit Voorthuizen

  • Jesse
    Leeftijd:
    21
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    mei 2019
    9,0
    Leuk gezellig resort goede service en goede prijskwaliteit

    Wij hebben een super vakantie gehad 12 dagen genoten in dit mooie en schone resort. Het eten was ook van zeer goede kwaliteit

    23-05-2019 door Jesse uit Tilburg

  • Maria
    Leeftijd:
    69
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    mei 2019
    8,0
    Zeer goede persoonlijke service.

    Jammer van de bungalow die was zeer vochtig.Na klacht bij receptie en reisleidster FTI de volgende dag een andere bungalow gekregen.Probleem dus goed opgelost.Verder geen klachten en een super vakantie gehad.

    19-05-2019 door Maria uit Roermond

  • Tim
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2019
    7,0
    Leuk hotel. Er mag wat gedaan worden aan onderhoud hier en daar.

    Prima hotel. Fraaie ligging. Zeer zeker niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of gehandicapt. Eten was prima. Kamers kunnen beter schoon gemaakt worden. Kamers ook wat verouderd. Het mag allemaal niet ff wat beter maar dat zijn wel de Nederlandse maatstaven die ik dan hanteer. Voor Turkije is het prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Je betaald niet de hoofdprijs dus je krijgt het ook niet perfect. Welness was prima overigens.

    07-05-2019 door Tim uit Duiven

  • Omar
    Leeftijd:
    41
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2019
    9,0
    Schitterend uitzicht op zee

    Hele mooie ligging midden in de natuur, heerlijk uitzicht vanwege de hoge ligging. Hotel heeft een uitstekend transport service met hotel auto om tussen de bungalows en de hotel en ook om mensen van zee niveau naar hotel niveau te vervoeren maar kan alsnog minder aantrekkelijk zijn voor mindervaliden.

    03-05-2019 door Omar uit Schiedam

  • Saber
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    mei 2015
    9,0
    Het hotel was ooit goed en schoon en mooi landschap uitstekende

    Great view and we enjoyed many holidays everything was good

    09-05-2015 door Saber uit Nederland

  • Karin
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2015
    9,0
    Super

    Supermooi rustig resort.met alles erop en eraan. Soort dorp tegen een heuvel opgebouwd met een hoofdgebouw. Eten was erg goed en gevarieerd.

    07-05-2015 door Karin uit Leerdam

  • Marja
    Leeftijd:
    48
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2014
    8,0
    Gezellig en leuk familiehotel

    Mooi uitzicht op zee,vriendelijk personeel, alleen wat gedateerd hotel , wat je kan terugzien op de kamers. een beetje renovatie zou op zijn plek zijn. Voor de rest een geweldige vakantie genoten en zou zeker overwegen om er nog een keer naar toe te gaan.

    02-11-2014 door Marja uit Woerden

  • Jannet
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Ephesus Princess is een erg mooi en goed all-inclusive hotel. Het hotel is gelegen tegen een rots, waardoor het hotel beschikt over een geweldig uitzicht over zee. Het hotel ligt ongeveer 8 kilometer van het centrum van Kusadasi af, maar is per dolmus of taxi makkelijk bereikbaar. Het eten in dit hotel is elke dag weer smakelijk en gevarieerd. Er zijn verschillende mogelijkheden om te lunchen, tevens zijn er van 11:00 uur tot 17:00 uur lekkere tussendoortjes te krijgen. Het diner s`avonds wordt geserveerd in buffetvorm, daarnaast zijn er nog enkele á la carte restaurants aanwezig.

    19-10-2011 door Jannet

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt LABRANDA Ephesus Princess gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,9.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 25 in Kusadasi

    7,9
Alle prijzen & boeken