Vincci Djerba Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

Midoun, Djerba, Tunesie

  • Uitgebreid sport en entertainment aanbod
  • Een van de mooiste zwembaden van Djerba
  • Aanrader voor gezinnen met kinderen
  • Met een heerlijk privéstrand
Vanafprijs geldt op:
9 januari 8 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 386

Beoordelingen Vincci Djerba Resort

Filter beoordelingen:


7,9 Scores door alle beoordelaars (200+)
Animatie 6,8
Eten & Drinken 7,4
Faciliteiten 7,5
Hygiëne 6,0
Kamer 7,8
Kindvriendelijkheid 7,8
Kwaliteit bedden 8,0
Ligging 7,0
Prijs/Kwaliteit 6,6
Algemeen 7,9

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Ronald
    Leeftijd:
    51
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2019
    5,0
    Kan beter

    Dit hotel zou beter kunnen scoren met vriendelijker personeel. Het personeel spreekt slecht de talen en bij de receptie kunnen ze het bij drukte niet aan. De totale schoonmaak van het hotel kan veel beter, ze doen dit met de Franse slag. Een schrobmachine hebben ze nog nooit van gehoord. Koele drankjes aan het zwembad, vergeet het maar deze zijn lauw en de drank krijg je in zeer dunne plastic bekertjes, dus moeilijk te dragen. Op het strand op een 500 meter loopafstand zijn de ligplaatsen en bedjes beperkt. Op het strand is verder niets te verkrijgen, er staat een drankautomaat met frisdrank en een watertap. Er is hier niks te eten en zul je terugmoeten naar het hotel. Op het strand zelf wil iedereen je iets aansmeren van kamelenritten, paardenritten, planten, excursies, je krijgt er weinig rust.

    08-05-2019 door Ronald uit Sittard-Geleen

  • D.
    Leeftijd:
    63
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2010
    7,0
    Niet echt geweldig

    Te weinig personeel. Voor veel dingen bij betalen terwijl het All in is. Meerdere keren beloven dat ze komen voor de kluis(omdat er een bepaalde code door hun geactiveerd moet worden) en dan niet op komen dagen. Voor ons geen rede om daar nog eens naar terug te gaan.Animatie team was heel enthousiast,maar veel personeel niet gemotiveerd.

    19-09-2010 door D. uit Middelharnis

  • Jeroen
    Leeftijd:
    30
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2010
    6,0
    Relaxen maar geen avontuur

    Het hotel is over het algeheel genomen goed, De vakantiebestemming is echter wel meer voor mensen die graag in het resort willen blijven, en niet voor mensen zoals wij die wat cultuur willen proeven. In de wijde omgeving is er weinig te zien. Geen mooie gebouwen, of andere bezienswaardigheden. Ps. huur geen auto, maar pak een taxi, is beter voor je eigen veiligheid.

    19-07-2010 door Jeroen uit Heerlen

  • Hilda
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    april 2010
    7,0
    hotel met achterstallig onderhoud

    Hotel was erg op Franstaligen gericht,zeker het personeel en de animatie. Jammer van het vele achterstallig onderhoud op allerlei gebied. Strand kreeg een 6 min, zwembadwater was nog erg koud. Eten was goed, jammer dat je bij all inclusive toch voor verse jus d 'orange, crepes en een kopje thee apart moest betalen!!!!!! 8 dagen was lang genoeg

    11-05-2010 door Hilda uit Schagen

  • otj stam
    Leeftijd:
    63
    Reisgezelschap:
    Single
    Reisperiode:
    februari 2010
    10
    geweldig familiehotel maar ook romantiek

    er was elke avond wat tedoen voor jong en oud heel veel fariaties

    02-02-2010 door otj stam uit Grootebroek

  • Henk
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    januari 2010
    8,0
    perfecte locatie voor compleet vakantiegevoel

    Optimale combinatie van comfortabele schone kamers, correct personeel, goede gevarieerde keuken, prima weer, leuke excursies en prima weer in januari. Lokaal transport met taxi's is perfect en goedkoop. Je bent natuurlijk wel in een Arabisch land waar het onderhandelen is uitgevonden. De lokale mensen proberen op vele inventieve manieren zoveel mogelijk aan je te verdienen. Dit gebeurt in Tunesie in een gemoedelijke sfeer. Wees ervan bewust en ga er goed mee om: het is leuk om met de Tunesiers contact te hebben.

    02-02-2010 door Henk uit Boon

  • nic.
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2009
    4,0
    zeer slecht te weing personeel klantonvriendelijk

    geen service ,klachten defecte wc douche etc. niet verholpen handoeken en linnengoed vies je moest er iedere keer om vragen bij de balie vaak vergeten wanneer je geen frans of italiaans sprak deed men geen moeite engels begreep men niet wel wanneer je met dinars strooide kortom eenslecht resort was voor de 5 maal op djerba er zijn klantvriendelijker hotels

    02-10-2009 door nic.

  • Door meer dan 200 Nederlandse reizigers wordt Vincci Djerba Resort gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,9.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 11 in Djerba

    7,9
Alle prijzen & boeken