Cosy Rooms Ebajador

  • *
  • *

Valencia, Valencia, Spanje

  • Centrale ligging in het centrum
  • Ca. 350 meter van de kathedraal
  • Gunstig geprijsd hostal
  • Moderne, nette kamers
Vanafprijs geldt op:
23 januari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 24

Informatie over Cosy Rooms Ebajador

Algemeen

Zoekt u een gunstig geprijsd hostal met nette kamers en een geweldige ligging? Dan is Cosy Rooms Ebajador zeker geschikt voor u!

Bijzonderheden

Openbare parkeergelegenheid op ca. 250 m afstand, ca. € 25 per dag.

Faciliteiten

De receptie bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand van het hostal in hostal Cosy Rooms Tapinería. Hier dient u in te checken. U kunt echter ook voor aankomst een email sturen zodat u niet eerst naar de receptie hoeft (meer informatie hierover vindt u in uw reisbescheiden). Gratis WiFi.

Ligging

Centrale ligging in het centrum (voetgangersgebied) op ca. 350 m van de Kathedraal. Plaza del Ayuntamiento op ca. 300 m loopafstand.

Kamers (23)

De nette kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, föhn en toilet, telefoon, tv, kluisje en airconditioning.

Inbegrepen

- WiFi

Niet inbegrepen

- Openbare parkeergelegenheid op ca. 250 m afstand, ca. € 25 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Bovenstaande tekst is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken