Club Calimera Es Talaial
  • *
  • *
  • *

Cala Dor, Mallorca, Spanje

  • Bijna direct aan het strand Cala des Pou
  • Vele faciliteiten voor jong & oud
  • 2 zwembaden met apart kinderbad
  • Uitgebreid wellnesscenter
Vanafprijs geldt op:
12 mei 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf - Int.
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 106

Beoordelingen Club Calimera Es Talaial

Filter beoordelingen:


7,6 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,4
Appartement 7,1
Eten & Drinken 7,4
Faciliteiten 7,8
Hygiëne 7,1
Kamer 7,2
Kamer/Appartement 7,5
Kindvriendelijkheid 8,6
Kwaliteit bedden 6,5
Ligging 7,8
Prijs/Kwaliteit 7,6
Algemeen 7,6

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Maurice
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2018
    9,0
    Prachtig en heel gezellig resort met hele vriendelijke bediening en fantastisch animatieteam

    Heel vriendelijk personeel en het animatieteam is super. Zo fijne en ontspannen tijd gehad en heerlijk gegeten. Mensen doen zijn zeer gastvrij en heel warm. Teamleider van animatieteam (Kevin) was werkelijk een fantastische, enthousiaste en sympathieke persoon die heel veel plezier overbracht op de gasten. Hopelijk komt hij volgend jaar weer terug!

    06-10-2018 door Maurice uit Krimpen aan den IJssel

  • Wout
    Leeftijd:
    61
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2018
    8,0
    is een prima accomodatie, vooral met kinderen!!

    Het eten was prima, genoeg variatie, ook voor de kinderen! Zwemgelegenheid ook prima.

    02-11-2018 door Wout uit Nijverdal

  • ronald
    Leeftijd:
    48
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    oktober 2018
    7,0
    kindvriendelijke accommodatie

    Leuke accommodatie voor jonge gezinnen , eten was prima , gevarieerd en ruim voldoende . Rumoerig restaurant door de drukke bezetting, de jongere kinderen woorden er prima vermaakt, niet voor pubers geschikt. leuk voor een week of 10 doen, zeker niet langer.

    22-10-2018 door ronald uit echt

  • A
    Leeftijd:
    37
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2018
    7,0
    leuk voor kleine kinderen

    Wij zijn voor de 2e keer geweest en het was net wat minder goed dan vorig jaar. kwaliteit eten was minder, kinderzwembad lag vol met blaadjes, geen water op de kamer. Nu was er wel een Nederlands animatieteam, dat was fijn voor de kinderen. Verder is het er prima vertoeven voor een weekje lekker ontspannen. Verwacht geen grote luxe. vooral leuk met kleine kinderen, die vermaken zich heel goed!

    22-10-2018 door A uit Oss

  • Sylvia
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2018
    8,0
    Compact, compleet en ideaal voor gezinnen

    Leuk resort met prima eten, ruim appartement, 3 zwembaden, 2 restaurant, super animatie team (NL), speeltuin, supermarkt, fotograaf, indoor speeltuin, snackbar, theater etc. Dichtbij heb je het strand, winkels, restaurant, dokter, haven etc.

    28-09-2018 door Sylvia uit Leiden

  • Sander
    Leeftijd:
    34
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2018
    8,0
    Kindvriendelijk / complete accommodatie / goede ligging

    Leuke kindvriendelijke accommodatie met zeer vriendelijk personeel. Ligging vlakbij strand. Kamer behoorlijk gedateerd met matige bedden. Eten buffetten prima, tussendoortjes matig.

    28-09-2018 door Sander uit Best

  • Diana
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2018
    5,0
    Alleen maar voor kinderen

    We dachten dat het na het seizoen wel mee zou vallen met de kinderen, niet dus. alleen maar krijzende kinderen. Dus absoluut geen aanrader als je geen kinderen hebt. Het eten bij het zwembad is vies, alles word klaargemaakt in oud frituurvet de keuken walmt er van. Het drinken is verschrikkelijk, zelfs het water smaakt niet naar water. er is dan een club voor 16 plus maar daar moet je betalen voor je drinken. Van de zotte als je all inclusive boekt vind ik.

    28-09-2018 door Diana uit Vroomshoop

  • Eefje
    Leeftijd:
    37
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2018
    9,0
    Super voor kinderen tot 7 jaar ongeveer

    Kleinschalig en super voor kinderen. Eten prima voor een buffet. Enige nadeel was heel de dag door muziek en tot laat in de avond shows met harde muziek.

    23-09-2018 door Eefje uit Dordrecht

  • Eveline
    Leeftijd:
    34
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2018
    8,0
    Leuk voor een prima prijs

    Prima plek om je vakantie te vieren. Zwembad leuk voor kleine kinderen

    23-09-2018 door Eveline uit Veldhoven

  • Stefanie
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2018
    7,0
    Geschikt voor kinderen

    Prima dagen gehad. Je boekt drie sterren dus dit krijg je ook. Acheraf zitten er echt enorme zeur reviews tussen. Boek dan wat luxer! Het eten is prima, lekker veel wisselende salades. Onze dochter van 2 heeft het reuze naar haar zin gehad met alle glijbanen. Animatie doet enorm hun best en blijven na al die maanden nog met enthousiasme hun shows en dansjes uitvoeren. De snacks zijn niet al te best (erg ongezond) en ik vind het wel jammer dat er zo enorm veel plastic verbruikt wordt. De kamer is lekker ruim maar kan schoner en de bedden liggen prima maar kan beter. Maar dan hadden we wat luxer moeten boeken :) Al met al een prima vakantie!

    22-09-2018 door Stefanie uit UTRECHT

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Club Calimera Es Talaial gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,6.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 237 in Mallorca

    7,6
Alle prijzen & boeken