Blue Sea Club Marthas

  • *
  • *
  • *
  • *

Cala Dor, Mallorca, Spanje

  • Geniet in het royale buitenzwembad
  • Slechts 300 meter van het strand
  • Biedt comfortabele appartementen
  • Leuke animatie voor jong en oud
Vanafprijs geldt op:
18 oktober (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 122

Beoordelingen Blue Sea Club Marthas

Filter beoordelingen:




8,1 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,1
Appartement 8,2
Eten & Drinken 7,5
Faciliteiten 8,0
Hygiëne 7,8
Kamer 6,5
Kamer/appartement 7,9
Kindvriendelijkheid 8,6
Kwaliteit bedden 7,0
Ligging 7,6
Prijs/kwaliteit 7,9
Service personeel 7,8
Algemeen 8,1

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • jeroen
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2022
    8,0
    mooi en fijn complex met vriendelijk en behulpzaam personeel

    mooi en fijn complex met vriendelijk en behulpzaam personee dichtbij enkele kleine knusse strandjes actieve animatie cala D'or centrum op fiets afstan

    25-06-2022 door jeroen uit vierlingsbeek

  • A.
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    juni 2022
    7,0
    Zeer goede keuken

    All in buffet goed en zeer gevarieerd. Op park zelf teveel bestrating en te weinig ligbedden.

    29-06-2022 door A. uit Son

  • Anne
    Leeftijd:
    24
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2022
    8,0
    Net en goed hotel

    Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. Het appartement was redelijk schoon bij aankomst. Elke dag nieuwe handdoeken etc. Het was erg warm dus ik was blij met de airco. De ligging is super. 1 straatje uit en je bent bij de restaurantjes en bij het strand. Ook een erg fijn zwembad. Het hotel heeft ook een mooie en goed onderhouden tuin.

    20-06-2022 door Anne uit Nijverdal

  • Marjon
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    juni 2022
    7,0
    Mooie locatie

    Personeel kijkt niet allemaal vriendelijk. Zegt ook niets. Het eten is goed... behalve het vlees.. het is taai Locatie is verder prima Te weinig bedjes aan het zwembad. In verhouding.. 30 bedjes voor 70 gasten.. belachelijk.De bedjes zijn oud en doorgezakt.

    10-06-2022 door Marjon uit Apeldoorn

  • Anna-Eliza
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2022
    2,0
    Zeer slechte ervaring!

    Kamer appartament was met muffe geur (schimmel), De miren lippen op oms bed, onder het bed dode kakkerlak.vochte kamer, alles voelde plakkerig aan. Samen met mijn twee kinderen bleven twee nachten slapen, trist. Ik moest de hoeslaken zelf uikloppen, om mieren vrij te maken. Verschrikkelijk! ik voelde me echt niet serieus genomem worden. dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na twee dagen verblijf ik voelde me al ziek door de schimmel lucht in de kamer.

    05-06-2022 door Anna-Eliza uit Deventer

  • G
    Leeftijd:
    52
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    mei 2022
    6,0
    Gastvrij

    Mooi zwembad. Dichtbij strand. Studio erg gedateerd. Bedden verouderd. Kamer erg gehorig. Zat een tussendeur naar de buren. Personeel vriendelijk en gastvrij.

    22-05-2022 door G uit Hellendoorn

  • Cornelis
    Leeftijd:
    38
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    8,0
    Ruim opgezet waardoor het niet massaal lijkt.

    Heel goed hotel, ontbijt goed en lekker, vriendelijk personeel. Prachtige plek

    12-05-2022 door Cornelis uit Den helder

  • M
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    6,0
    Prima voor het geld

    HhsnejjshsjsjsjsdjkdjjdejjeejhdhdjdnxjjdndbnJwhebs

    10-05-2022 door M uit Balgoij

  • Syl
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    5,0
    voor een weekendje prima hotel

    All inclusive betekent bij Martha"s drinken uit een plastic bekertje wat je ook besteld en alles is B merk en beperkte keus. Ook een gedoe met elke keer inwisselen want bekers hebben pand. Lunch en diner is zeer eentonig, koud/lauw en smaakloos. Als er al groentes zijn zijn deze bruin tot snot gekookt.

    10-05-2022 door Syl uit Nijmegen

  • Kees
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Verzorgde appartementen met goede faciliteiten. Vooral geschikt voor gezinnen met jongere kinderen.

    25-07-2013 door Kees

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Blue Sea Club Marthas gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,1.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 320 in Mallorca

    8,1
Alle prijzen & boeken