Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Brava ×
    • Platja De Aro ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Platja De Aro

Middenin de Costa Brava ligt Playa de Aro: een heerlijke vakantiebestemming voor iedereen die gek is op veel zon, prachtige stranden en verschillende soorten avontuur. Begin de dag met een heerlijk ontbijt op jouw privé terras terwijl de vogeltjes fluiten en je de kalme zee hoort ruizen. Neem vervolgens een duik in de Middellandse Zee of kies uit een van de verschillende zwembaden die de accommodaties in Playa de Aro te bieden hebben. Na een heerlijke lunch in het knusse centrum is het tijd voor avontuur. Verken vanaf een mountainbike de prachtige natuur van Spanje. Een dagje geen zin in avontuur? Dan vermaak je je in Playa de Aro ook uitstekend in de gezellige winkeltjes en strandtenten.

Lees meer

Populaire vakanties Platja De Aro

Strandvakantie in Playa de Aro

Geen zonvakantie is compleet zonder heerlijk zandstrand, en met een letterlijke betekenis van ‘gouden strand’ is Playa de Aro de ideale bestemming voor een zalige strandvakantie. De kustlijn is ruig, maar de kleine baaitjes hebben heerlijke zandstranden waar je je dagenlang kunt vermaken met een goed boek. Deze baaitjes maken ook dat de zee kalm is, en de kinderen hier zorgeloos in het ondiepe water kunnen spelen. 

Op avontuur in Playa de Aro

Ontdek de ruige kustlijn vanaf het water en huur een kajak om dit schitterende natuurverschijnsel van dichtbij te bekijken. Of ga mee op een van de bootjes die vanuit Playa de Aro vertrekken en verken zo de omgeving via het water. Zijn de kinderen dol op waterparken? Bezoek dan waterpark Aquadiver voor een dag vol waterpret voor het hele gezin. 

Van luxe hotel tot schitterende camping

Of je nu van alle gemakken voorzien wilt worden in een luxe hotel, zelf maaltijden wilt bereiden in een ruim appartement of het natuurleven zoveel mogelijk wilt beleven op een heerlijke camping: in Playa de Aro kan het allemaal! Wat de accommodatie ook wordt; er is voor jong en oud altijd genoeg te beleven.

 

Altijd al eens echte gouden stranden willen zien waar zowel jong als oud zich perfect vermaakt? Dan is Playa de Aro de perfecte vakantiebestemming voor jou en jouw gezin!