Santi Lloret

 • *
 • *
 • *

Lloret de Mar, Costa Brava, Spanje

 • Populair hotel met goede service
 • Hotel is geschikt voor jongeren
 • Watersporten in de omgeving
 • Nette appartementen
Vanafprijs geldt op:
8 juni (4 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 158

Informatie over Santi Lloret

Santi Lloret is een middenklasse 3-sterren appartement in Lloret de Mar. In dit appartement geniet je van een aangename vakantie. Het appartement wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,3 door meer dan 10 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Santi Lloret voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Santi Lloret en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Ligging

In het centrum, op ca. 450 m van het strand.

Faciliteiten

Receptie, lift, klein zwembad op het dak met enkele ligstoelen. Gratis Wifi in de gehele accommodatie beschikbaar. Parkeerplaats ca. € 15 p.d.

Appartementen

1-kamerappartement :  Woon/slaapkamer met tv, huurkluisje (ca. € 20 per verblijf), 2-persoonsslaapbank en airconditioning. Kleine kitchenette met 1 kookplaat en koelkast. Badkamer met bad/douche en toilet. De meeste appartementen hebben een Frans balkon (zeer kleine afmetingen).  (max. 2 pers., ca. 35 m²)
2-kamerappartment :  Als het 1-kamerappartement, echter met een extra 2-persoonsslaapkamer.  (max. 4 pers., ca. 40 m²)

Algemeen

Deze appartementen met een centrale ligging in het centrum.

Opmerkingen

Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor jongeren onder de 18 jaar, reizend zonder voogd/ouders, dient men een ouder-akkoordverklaring te overleggen bij de receptie.

Inbegrepen

Inbegrepen

 • Verbruik van gas, water en elektriciteit. Eindschoonmaak. Wissel bedlinnen (1 x p.w.), wissel badlinnen (2 x p.w.).

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: Toeristenbelasting (ca. € 1 p.p.p.d.), waarborg (per creditcard of € 250 contant).

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Transfer informatie

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer ligt op ca. 450 m.

Buspendelgasten

U wordt gebracht en opgehaald bij hotel Selvamar, op ca. 450 m.

Kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Santi Lloret is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken