Milords Suites
  • *
  • *
  • *

Benidorm, Costa Blanca, Spanje

  • Comfortabel Appartement in Benidorm
Vanafprijs geldt op:
24 november 8 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf - Int.
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 169

Informatie over Milords Suites

Algemeen

Algemene beschrijving:
Welkom bij de Milords Suites in Benidorm. Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken zijn 2 liften, receptie, lobby, winkels en airconditioning aanwezig. Het personeel in dit hotel spreekt Spaans en Engels. Op korte afstand van het hotel vindt u bushaltes en taxistandplaatsen. Afstand van het hotel naar: station (45 km), luchthaven ALC (58 km), Aqualandia (6 km), Terra Mitica (8 km) en luchthaven MJV (143 km). Het hotel zorgt ervoor dat mensen met een handicap van de volgende voorzieningen gebruik kunnen maken: drempelvrije toegang. Voertuigen kunnen worden geparkeerd in de garage.

Voorzieningen:
Voor uw gemak biedt het hotel een kluis. Toegang tot internet is mogelijk op wifi-hotspots. Openingstijden van de receptie: 24u.

Aanvullende informatie:
De volgende betalingswijzen worden geaccepteerd: Euro/Master Card, Visa Card, Diners Club en American Express. Er kunnen toeslagen berekend worden voor sommige faciliteiten, voorzieningen en activiteiten.

Bovenstaande tekst is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken