Gran Bali

  • *
  • *
  • *
  • *

Benidorm, Costa Blanca, Spanje

  • Modern hotel met unieke hoogte
  • Ontspannen in de heerlijke spa
  • Op loopafstand van het strand
  • Fijn zwembad met zonneterras
Vanafprijs geldt op:
2 december 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Eindhoven
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 112

Beoordelingen Gran Bali

Filter beoordelingen:


7,1 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,5
Eten & Drinken 6,8
Faciliteiten 7,6
Hygiëne 8,0
Kamer 8,2
Kindvriendelijkheid 7,8
Kwaliteit bedden 7,9
Ligging 7,3
Prijs/Kwaliteit 7,8
Algemeen 7,1

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Clementine
    Leeftijd:
    62
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    maart 2020
    7,0
    mooi hotel maar slecht eten

    Indrukwekkend hotel. Je kan altijd weer terug vinden als je onderweg bent doordat het zo hoog is. Het personeel is niet vriendelijk omdat je een all in gast bent. je moet zelf de drankjes halen en krijgt het in een plastic beker. Andere klanten krijgen het in mooi glas en worden bediend. Je hebt het gevoel dat de medewerker er werken alleen om geld te verdienen. Geen aardigheid aan . Jammer van zo'n mooi hotel

    13-03-2020 door Clementine uit Hellendoorn

  • Dominique crama
    Leeftijd:
    33
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    november 2019
    7,0
    Mooi schoon hotel ondanks de grote omvang ervaar je rust en warmte

    Mooi hotel voor mensen die hun rust zoeken en niet voor het bruisende centrum komen Eten is echt een minpunt niet veel keus en het wordt tot 65 graden verwarmd. wil Je warmer dan staan er magnetrons. In de wintermaanden is de animatie op volwassenen gericht en er niks voor kinderen

    26-11-2019 door Dominique crama uit Schiedam

  • Anja
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    oktober 2019
    10
    Dit is GENIETEN

    Mooi groot net hotel, perfect in het naseizoen denk heel druk in het hoogseizoen

    15-10-2019 door Anja uit Leuven

  • Sonja
    Leeftijd:
    61
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    september 2019
    7,0
    Goed hotel

    Het hotel is mooi, maar we hebben een enge ervaring gehad. We hebben snachts 5 kwartier vastgezeten in de lift. We waren met 6 personen in de lift. Vreselijke ervaring. Niemand van het personeel vroeg hoe het met ons ging

    23-09-2019 door Sonja uit Ridderkerk

  • Bianca
    Leeftijd:
    48
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2019
    9,0
    Heel goed

    Van 25 juli tm 1 augustus verbleven met 2 kinderen. Het is een prima hotel. Zeker aan te raden.

    04-08-2019 door Bianca uit Zwolle

  • John
    Leeftijd:
    54
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    juni 2019
    8,0
    mooi hotel

    leuk zwembad, lang wachten bij drinken halen, goed eten, soms niet al te warm, fitness betalen 6,50 euro per dag ??? goede kamers, elke dag schoonmaken van de kamers, bij volpension was water en wijn gratis bij het eten, geldautomaat binnen het hotel, elke avond was er wel muziek of show, geen vreetschuur, ruimte genoeg ,snelle bediening en vriendelijk, het hotel ligt 6 km naar het centrum waar alles te doen is, met de bus ben je er in 20 min en kost 1,50 euro, hotel zeker een aanrader

    10-06-2019 door John uit tilburg

  • heleen
    Leeftijd:
    48
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    april 2019
    6,0
    mooi hotel maar geen 4 sterren waardig

    hotel was mooi maar het ontbijt en diner was heel slecht en koud en geen variatie.

    03-05-2019 door heleen uit Ermelo

  • Carin
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    april 2019
    10
    Super goed hotel

    Ben net terug van gran bali super goed hotel eten perfect er is voldoende keus en voor iedereen wat we zaten op de 33 ste verdieping hotel kamer mooi schoon goeie bedden en liften je hoefde niet lang te wachten als ik weer naar benidorm ga kies ik echt voor gran bali

    27-04-2019 door Carin

  • Ineke
    Leeftijd:
    53
    Reisgezelschap:
    Single
    Reisperiode:
    december 2018
    9,0
    Geweldig, ik zou zo terug gaan!

    Op de eerste kerstdag was een gala lunch georganiseerd. Geweldig, a la carte. Kortom, ik heb 5 hele fijne dagen gehad. Kamer op de 32e verdieping, room with a view.

    29-12-2018 door Ineke uit Cuijk

  • Chris
    Leeftijd:
    70
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2018
    8,0
    Ga zeker er weer naar toe !

    Fantastisch hotel, goed bereikbaar etc zeker voor herhaling vatbaar

    16-11-2018 door Chris uit Oud beijerland

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Gran Bali gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,1.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 47 in Benidorm

    7,1
Alle prijzen & boeken