Villa Rieder

 • *
 • *
 • *

Filzmoos, Salzburgerland, Oostenrijk

 • Eten & drinken beoordeeld met een 7,9
 • Comfortabel Aparthotel in Filzmoos
 • Zeer goede service
 • Goede ligging
Vanafprijs geldt op:
11 december (4 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 343

Informatie over Villa Rieder

Villa Rieder is een middenklasse 3-sterren hotel in Filzmoos. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,3 door meer dan 20 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Villa Rieder voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Villa Rieder en geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijk!

Ligging

In het centrum van Filzmoos met gezellige restaurantjes, winkeltjes en terrasjes op een steenworp afstand.

- In het centrum
- Bushalte (gratis): ca. 50 m
- Papageno berglift: ca. 200 m

Faciliteiten

- Receptie
- Lounge met open haard
- Bar
- Gezelschaps- en ontbijtruimte
- Wellness met o.a. Finse sauna en infraroodsauna
- Gratis wifi
- Tafeltennis
- Parkeerplaats (naar beschikbaarheid)
- Geen lift aanwezig (twee verdiepingen)

Tegen betaling:
- Verhuur van E-Mountainbikes

Kamers

1-persoonskamer :  - 1-persoonsbed  (max. 1 pers.)
2-/3-persoonskamer :  - 2-persoonsbed - Slaapbank voor de 3e persoon  (max. 2 vlw. + 1 kind t/m 14 jaar)

Algemeen

Welkom in Alpen Villa Rieder in het gezellige Filzmoos, een juweel in de Alpen! Omringd door gezellige restaurants, terrasjes en winkeltjes en centraal gelegen voor mooie uitstapjes in de omgeving. In dit kleinschalige en gastvrije hotel voelt u zich direct thuis. Energie opdoen, de warmte ontvluchten en schone lucht inademen, dat is vakantie vieren in Filzmoos!

Opmerkingen

- Uitgebreid ontbijtbuffet
- Kinderbed (gratis, opgeven bij boeking)

Kamers

Nette kamers voorzien van: - TV - Radio - Kluisje - Badkamer met bad of douche, toilet en föhn - Balkon

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Toeristenbelasting ca. € 2,10 per persoon per nacht (vanaf 14 jaar)

 • Optionele kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Huisdieren ca. € 10 per huisdier per nacht (opgeven bij boeking)

Aanvullende informatie

Tolvignet Oostenrijk

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.


Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Kinderkorting

Voor deze accommodatie geldt de volgende kinderkorting/kinderpijs
0 t/m 2 jaar 100%, 3 t/m 9 jaar 50%, 10 t/m 14 jaar 30%.

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Villa Rieder is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken