Center Parcs Het Meerdal

  • *
  • *
  • *
  • *

America, Limburg, Nederland

  • 6 restaurants en cottage delivery
  • Gelegen tussen prachtige bossen
  • 3 glijbanen & een wildwaterbaan
  • Vlakbij attractiepark Toverland
Vanafprijs geldt op:
8 november 4 nachten
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 130

Beoordelingen Center Parcs Het Meerdal

Filter beoordelingen:



7,9 Scores door alle beoordelaars (50+)
Animatie 7,9
Bungalow 6,8
Eten & Drinken 7,6
Faciliteiten 8,4
Hygiëne 5,9
Inrichting en staat vakantiehuis 6,0
Kamer/Appartement 4,7
Kindvriendelijkheid 7,7
Kwaliteit bedden 5,9
Ligging 7,9
Prijs/kwaliteit 6,6
Ruimte rondom het vakantiehuis 7,0
Service personeel 7,9
Algemeen 7,9

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Ger
    Leeftijd:
    33
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juni 2016
    2,0
    Vies, gedateerd, onhygienisch

    Dode insecten aan de muren en gordijnen Vuile tegelvloer en vlekken in de vloerbedekking Alle ramen stonden open bij aankomst, daardoor volop insecten (waaronder vliegen en muggen) in huis Zowel wij als de kinderen lek gestoken en onder de bulten !! Oud en gedateerd huis, waarschijnlijk voor de oorlog gebouwd (1e WO !!) Wil je graag een patatje halen in het zwembad? Trek er dan de middag voor uit, zolang duurt het voordat je deze krijgt !! De banken en bedden zijn alles behalve comfortabel en schoon, komt mede omdat ze zo gedateerd zijn Alles samengevat; Wil je een goede accommodatie welke geschikt is voor 2 kleine kinderen (waaronder 1 baby) ?? Kies dan NIET voor Centerparcs Meerdal !!

    26-06-2016 door Ger uit Steenbergen NB

  • Jolanda
    Leeftijd:
    30
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2014
    7,0
    leuk

    Qwa hygiëne niet echt super en van het kindvriendelijkheid had ik meer voor gesteld.

    28-09-2014 door Jolanda uit Meppel

  • d
    Leeftijd:
    29
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2014
    7,0
    mooi park, oude en kindonvriendelijke huisjes

    park is erg mooi, veel faciliteiten voor jong en oud. Huisjes zijn klein en oud, liggen aan het water (niet handig met kinderen). weinig opbergruimte en nergens een kastje met kinderslot of id.

    25-09-2014 door d uit alphen aan den rijn

  • Jos
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    juli 2014
    7,0
    Mooie ligging en het park ziet er netjes uit.

    De service achteraf was buitengewoon positief. We hadden enkele zaken in de bungalow laten liggen en die werden in overleg keurig naar ons huis gestuurd. Dat verraste ons zeer positief.

    31-07-2014 door Jos uit Elstgeest

  • linda
    Leeftijd:
    43
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    maart 2014
    8,0
    rustig, groenrijk

    Het is een rustig, groenrijk park, inrichting huis is gedateerd, miste een radio, huis was wal netjes en schoon

    11-03-2014 door linda uit someren

  • Wil
    Leeftijd:
    64
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    september 2013
    8,0
    fantastisch voor de kleinkinderen en dus ook voor ons.

    Kind vriendelijk, geen auto's en veel is overdekt te doen als het weer tegenzit.

    19-09-2013 door Wil uit Leusden

  • jeannette
    Leeftijd:
    51
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2013
    3,0
    sterk verouderd. vies. te duur

    Verouderd park. Huis was vies. Geen privacy bij huisje. Klacht bij receptie eerst niet erkend! Later nog een klacht doorgegeven. Kregen we een consumptie bon. Twv 25.00 . euro vreselijk veel geld kwijt. Is absoluut niet in verhouding met wat je krijgt.

    12-08-2013 door jeannette uit Barneveld

  • Edwin Kiel
    Leeftijd:
    36
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2013
    9,0
    super zwembad! zegt iemand die niet van zwemmen houdt.

    Het is een mooi park! De auto kun je vlak bij het huisje kwijt. Het personeel is er erg vriendelijk. er wordt veel voor de kinderen gedaan en je hoeft niet naar de kinderboerderij op het park, want de herten komen aan de deur. Wij gaan in de toekomst zeker nog een keer terug naar het Meerdal.

    08-08-2013 door Edwin Kiel uit Zwolle

  • ronnie
    Leeftijd:
    53
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2013
    9,0
    leuk park en veel te doen

    leuk en rustig park,veel te doen voor de kinderen een uitgelezen park met toverland in de buurt heerlijk zwemmen,toppertje

    05-08-2013 door ronnie uit zoetermeer

  • Monique
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Leuk park in een leuke omgeving. Grote, gezellige plaza met een subtropisch zwembad. De huisjes zijn gelegen in een bosrijke omgeving. De huisjes zijn iets verouderd, maar wel schoon.

    27-09-2011 door Monique

  • Door meer dan 50 Nederlandse reizigers wordt Center Parcs Het Meerdal gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,9.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 47 in Nederland

    7,9
Alle prijzen & boeken