Ellaidhoo Maldives by Cinnamon
  • *
  • *
  • *
  • *

Ellaidhoo, Noord Ari, Malediven

  • Diverse wellnessmogelijkheden
  • Grote duikschool aanwezig
  • Steilwand- en wrakduiken
  • Meerdere restaurants
Vanafprijs geldt op:
13 mei 9 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Keulen
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 1259

Beoordelingen Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Filter beoordelingen:
8,2 Scores door alle beoordelaars (20+)
Animatie 6,0
Eten & Drinken 8,2
Faciliteiten 8,5
Hygiëne 8,7
Kamer 8,3
Kindvriendelijkheid 5,7
Kwaliteit bedden 8,3
Ligging 8,5
Prijs/Kwaliteit 8,2
Algemeen 8,2

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Dejan
    Leeftijd:
    42
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2018
    9,0
    Excellent House Reef

    The resort is at it's own island. The house reef with many different kinds of fish, reef sharks (small), sting rays and turtles is only 20m away from the beach. The food and drinks are great. We had premium all inclusive (includes fresh fruit juices and many cocktails, as well as 2 excursions and a 1 hour massage), which we highly recommend. Also. stay at a beach bungalow, the view is amazing

    09-07-2018 door Dejan uit Den Haag

  • Henk
    Leeftijd:
    60
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2017
    3,0
    Gedateerd

    Beachbungalow waarin we zaten was tamelijk gedateerd, badkamer was na een storm bijna niet te gebruiken vanwege de naarbinnen gewaaide bladeren en stokken. In de eerste bungalow zaten nogal wat mieren. Wegens meerdere stroomuitvallen in onze bungalow, 's nachts verhuisd naar een andere, deze was al iets opgeknapt maar noch steeds onder de maat. Telefoon en wifi deden het niet, we hebben dit aangegeven en er werd direct iemand gestuurd. Hij haalde het stopcontact los en verdween, naar flink aandringen bij de receptie werd actie ondernomen door de kabel buiten te vervangen. Probleem hierna grotendeels opgelost, maar wifi op het zitbankje achter bungalow niet mogelijk, dat vonden ze normaal, terwijl bij de eerste bungalow we zelfs wifi op het strand hadden. Nu het eten, het warme eten dat was louw, of het moest ter plaatse gemaakt worden, dat heet dus elke dag spaggetti of iets dergelijks eten, dat is niet leuk. Er is niet veel te doen op het eiland zelf, allen een diskjocky op zaterdagavond, voor de rest geen animatie in deze tijd van het jaar. Tevens alles wat je wil kopen buiten de all inclusief is erg duur. Tevens hadden wij een tweekamer bungalow geboekt, deze bestond helemaal niet. (zie foto) Dus prijsvrij gaat hier niet vrijuit.

    07-06-2017 door Henk uit Geleen

  • M
    Leeftijd:
    26
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2015
    9,0
    Voldoet aan alle verwachtingen

    Zeer tevreden over het resort en dan voornamelijk de gastvrijheid. Een echt 4 sterren resort. Niet extreem luxe maar van alle gemakken voorzien. Eten is heel goed voor een All Inclusive verzorging.

    20-11-2015 door M uit Den Bosch

  • Angela
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2012
    8,0
    Relaxen: dag in dag uit...!

    Bijzondere ervaring in het watervliegtuig, enkele stops bij andere eilanden alvorens we landden bij Chaaya Reef Ellaidhoo. Duur, maar is het geld dubbel en dwars waard.Laatste stukje van het vlot werden we opgehaald met een Duoni. Bij aankomst op het eiland een welkomst-comite, met een drankje en een koud handdoekje, prachtig! Onze beach-bungalow bleek nog niet beschikbaar. We kregen voor de eerste nacht een standaardkamer. Ook mooi, en we waren zo suf-gereisd dat we toch alleen maar wilde slapen. Ter compensatie kregen we een avondje Sunset-fishing-trip (wat je vangt maken ze klaar om te eten voor je), een fruitmand, en een avond een speciaal fish-bbq diner. De accommodatie in het algemeen: schoon, verzorgd. Superior room hadden we de eerste nacht. Ruime kamer. Buitenbadkamer zou volgens Nederlandse maatstaven update kunnen gebruiken, maar prima. Uitzicht op begroeing, met daarachter de zee. beach bungalows: Fantastich vrij uitzicht over zee, eigen ligbedjes voor je huisje en met 6 stappen in de zee. Ruime kamer en grote buitenbadkamer met zicht op palmbomen. waterbungalow. Na een regenbui lekte onze beach bungalow een beetje langs de muur. Blijkbaar had de schoonmaak dit doorgegeven, en we werden gevraagd of we naar een waterbungalow wilden verhuizen voor de laatste 4 dagen van de vakantie, zodat ze het dak van de beach bungalow konden vervangen. Ze zouden hier van 9 tot 17uur mee bezig zijn. Eigenlijk waren we zo enthousiast over ons huisje, dat we liever bleven waar we waren. We spraken af dat we overdag beschikking tot een waterbungalow zouden hebben en savonds weer in ons ‘’eigen’’ huisje. Leuk om even gezien te hebben. De kamer is zeer licht en ruim en wat nieuwer/luxer. Maar verder zien we de meerwaarde van een waterbungalow op dit resort niet echt. Je hebt een klein balkon met stoelen, geen ligstoelen. Voor je strandbedje moet je dus vroeg op en met je handdoek een bedje bemachtigen op het ‘’hoofdstrandje’’! waar bovendien veels te weinig parasols staan voor het aantal gasten. wel apart, want je betaald de hoofdprijs voor zo’n waterhuisje! Bovendien is het uitzicht vanuit een beachbungalow leuker. En om op het strand te komen vanuit je watervilla, moet je gewoon over de pier, dus niet vanuit je eigen huisje. Main Restaurant: Uitstekend. Zeer uitgebreid en heel gevarieerd. Na twee weken kun je nog steeds elke dag wat anders eten! (wij hadden ontbijt, lunch en diner in dit restaurant) Zand op de grond, dus gewoon op blote voeten! Personeel super-attent. Hadden van te voren al gelezen dat je een vaste ober en tafel hebt. Sommige mensen op internet klaagden daar over. Wij vonden het een voordeel. Je maakt meer contact, en hebben zo wat geleerd over de Malediven, hun cultuur en geloof. Bovendien; als jouw ober je binnen ziet komen, zet ie je wijntje en watertje al klaar op tafel! Watervilla’s eten in het restaurant bij het zwembad, wat iets kleiner is. Het buffet ziet er hetzelfde uit, zelfde soort gerechten. Iets minder keus doordat het kleiner is. Er zijn 2 gezellige barretjes. Er is een selectie van 8 heerlijke cocktails voor de all-in gasten, alhoewel we dacht ik in de reisgids hadden gelezen dat cocktails buiten all-inclusive vielen. All inn zo en zo echt top. Drankjes kosten normaal gesproken tussen de 3 en 5 dollar. cocktails zijn 10 dollar. Duiken: in 1 woord fantastisch. Duitse Duikschool met zeer goede faciliteiten voor je spullen ophangen / spoelen. Je brengt het op dag 1 erheen, en haalt het aan het einde van de vakantie weer op. Je hoeft niet mer je zware flessen te slepen, die brengen ze met een kar naar de plek waar je er in gaat / uit komt. Zeer goede service! Bootduiken ook goed georganiseerd. Je schrijft je in en zet je kratje klaar, dan brengen zij het naar de boot, inclusief de flessen die je nodig hebt. Spa-behandelingen: in 1 woord: fantastisch. 5 uur hier doorgebracht. Als herboren naar huis. TIPje: adviseer Malediven-gangers om wat dollars mee te nemen. Wij hadden geen cash en konden geen cash krijgen op het eiland. We hadden de duikschool en ober graag wat cash fooi willen geven. Alles gaat verder op kamernummer, maar fooi persoonlijk geven is leuker. DUIKTIPje: blijkt dat daar veel stroming is. Hadden we van te voren nergens gelezen. Ervaring wel vereist als je op jezelf wil duiken. Anders lekker met een instructeur meeduiken! Bovendien moet je niet bang zijn voor haaien, die zitten er nogal veel…! Neem een current-hook mee.

    23-03-2012 door Angela uit Leiderdorp

  • Manu
    Leeftijd:
    29
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    december 2011
    10
    Zeer goed resort

    We waren overweldigd door de attentie en vriendelijkheid van het personeel. De accomodatie is echt top. Je krijgt hier waarlijk een 'paradijselijk gevoel'. De vakantie was 'af'. Toch, als we toch wat commentaar mogen geven, dan waren dit een paar mindere puntjes die we wel even willen aanstippen: - we boekten all-in. Ter plaaste blijken ze echter continu te 'leuren' met extra's waarbij geen (prijs)onderscheid wordt gemaakt tussen all-in'ers en half pension of ontbijt mensen. Dus een bbq op het strand: 100 dollar per persoon extra, ongeacht of je nu al een all-in hebt of niet. Nu, los van de extra prijs, vonden we het stilaan irritant dat we elke maaltijd, dagelijks (ontbijt, lunch, dinner) werden aangesproken tijdens de maaltijd voor een extra maaltijdboeking, speciale wijnen, tombela lotjes, cocktailparty, etc, etc.. we hebben graag onze rust tijdens het eten. Ook als je een all in boekt wil je niet permanent horen dat veel zaken 'extra' zijn. - all in loopt op dag van vertrek maar tot 12u. Oorspronkelijk werd ons dan ook gemeld, ter plaatse dat we tot aan de tijd van onze transfer naar luchthaven (15h) tussen 12u en 15u alles wat we consumeerden extra zouden moeten betalen.. Na een lichte, doch doorgedreven discussie met het management ter plaatse liet men dit vallen voor ons. - er is een strenge controle op het consumptiegedrag van hun eigen personeel.. als gevolg moet iedere resortgast, zijn handtekening plaatsen voor iedere consumptie die hij nuttigt.. dat is er wat over.

    05-01-2012 door Manu uit Lokeren, België

  • Sanne
    Leeftijd:
    28
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2010
    9,0
    Prachtige accommodatie, zeer vriendelijk en serviegericht personeel, mooie bungalow

    Prachtige vakantie gehad. Mooie locatie, goed georganiseerd, heerlijk eten en zeer tevreden over het personeel.

    16-08-2010 door Sanne uit Lelystad

  • Door meer dan 20 Nederlandse reizigers wordt Ellaidhoo Maldives by Cinnamon gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,2.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 33 in Malediven

    8,2
Alle prijzen & boeken