Cavaletto e Doge Orseolo

  • *
  • *
  • *
  • *

Venetie, Venetie, Italie

  • Eigen aanlegplaats voor gondels
  • Vlakbij het San Marcoplein
  • Klassiek Venetiaans hotel
  • Amerikaans ontbijtbuffet
Vanafprijs geldt op:
27 maart 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 257

Informatie over Cavaletto e Doge Orseolo

Cavaletto e Doge Orseolo is een luxe 4-sterren hotel in Venetie. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,4 door meer dan 200 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Cavaletto e Doge Orseolo voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Cavaletto e Doge Orseolo en geniet van een heerlijke vakantie in Italie!

Klassiek Venetiaans hotel in het historische centrum en op slechts een steenworp afstand van het San Marcoplein, met een eigen aanlegplaats voor gondels, een van de oudste hotels in Venetië. Openbare lijnboot: San Marco. Bar, lift. Amerikaans ontbijtbuffet. 107 kamers, haardroger, tv, minibar, airconditioning, kluis.

ComfortPlus: Kamer met uitzicht op de gracht te boeken.

Kind: tot 3 jaar incl. Ontbijt gratis *.

Meer inclusief: upgrade naar een kamer met uitzicht op de gracht voor 4 nachten of meer en gebruik van WiFi.

Klant informatie:
* Kind als 3e persoon in een kamer met 2 volledig betalende gasten.
Kosten ter plaatse: De stadsbelasting van de stad Venetië van EUR 4,50 per persoon en nacht voor personen van 10 jaar en ouder dient bij het hotel te worden betaald. Vanwege wijzigingen in de lokale regelgeving kan het bedrag van de bovenstaande belasting variëren.


Opmerking: deze servicebeschrijving is geldig van 1 april 2015 tot 31 oktober 2015 (zomercatalogus 2015).

Bovenstaande tekst over Cavaletto e Doge Orseolo is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken