La Riserva Montebello

  • *
  • *
  • *

Bolsena, Lazio, Italie

  • Comfortabel Boerderij in Bolsena
  • 2,5 km van het centrum
Vanafprijs geldt op:
2 januari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 48

Beoordelingen La Riserva Montebello

Filter beoordelingen:

7,2 Scores door alle beoordelaars (5+)
Eten & Drinken 7,5
Faciliteiten 7,5
Hygiëne 6,2
Kamer 4,2
Kindvriendelijkheid 8,5
Kwaliteit bedden 5,3
Ligging 7,8
Prijs/Kwaliteit 6,3
Algemeen 7,2

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Henk
    Leeftijd:
    61
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2014
    7,0
    Aparte belevenis, mooie ligging vriendelijk personeel

    De lokatie ligt op een heuvel met prachtig uitzicht op meer van Bolsena. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten eenvoudig maar lekker.

    29-07-2014 door Henk uit Venray

  • Marcel
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2012
    7,0
    Een redelijk prettig verblijf, alleen de kamer was wel heel klein!

    Omgeving en plaats Bolsena leuk om een dag of 4 te zijn.

    14-01-2013 door Marcel uit de Deugd

  • M
    Leeftijd:
    30
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2012
    4,0
    Locatie prima, accomodatie absoluut niet.

    Helaas was onze verwachting van deze accomodatie te hoog gegrepen, net als de prijs trouwens. Wij hadden aanvankelijk een kamer bij het eerste "huis" die direct gelegen was aan het ontbijt en diner tafels, wat leide tot een vroeg ontwaken (+- 07:00 uur) wegens het gereed zetten van tafels/stoelen/e.d.. Tevens hetzelfde ritueel bij het diner, wat tot (+-24:00 uur) de late uurtjes door ging, opzich niet erg, maar na een drukke dag te hebben gehad in Rome wil je wel rust. Bij de eerste nacht, bleek deze kamer tevens te zijn voorzien van los en/of slecht bevestigd sanitair, waarin de zwarte schimmel rondom (alle wanden) de douche het niet veilig maakte om je hier te begeven. En voor de gemiddelde europeaan kon je niet onder de douche staan. Het bed, was een van voor de oorlog, als je geen veren voelde van het bed hadden we geluk. Naast de riekende geur van vocht/schimmel e.d. in de kamer en dit kenbaar te hebben gemaakt, zijn wij verplaatst naar een kamer in het derde, tevens hoogste "huis". Ondanks deze verplaatsing zijn onze klachten ook bij dit derde "huis" aanwezig gebleven. De algehele indruk van het gebouw(en) was die als van; We weten dat er iets stuk, maar we hebben er geen zin in om het te repareren. Italiaanse flair zijn we gewend, maar dit.... Het diner was op het moment 34 euro p.p. Gezien het menu, prijs/kwaliteit, geen aanrader. Ontbijt in Italië gaat gepaard met gebak, veel gebak. Helaas waren de broodjes van de dag te voren of de dag daarvoor goed genoeg als u geen kunstgebit heeft. Met andere woorden, wij hebben spijt dat wij deze accomodatie geboekt hebben, gezien de prijs/kwaliteitverhouding totaal zoek is bij deze accomodatie.

    17-08-2012 door M uit Groningen

  • Judith
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2011
    9,0
    Bijzonder mooi gelegen hotel voor rustzoekers, ook geschikt voor kinderen

    La Riserva bestaat uit meerdere complexen op verschillende niveaus gelegen in de heuvels met een prachtig uitzicht over het meer van Bolsena. Voor kinderen zijn er wel wat faciliteiten, geen animatie. De accommodaties zijn eenvoudig maar pitoresque ingericht, een beetje boerenstijl, wel toe aan eenverfje hier en daar. Het ontbijt is eenvoudig, de diners daarentegen prima verzorgd. De gehele uiterlijke verzorging van het complex is geweldig. Je vindt hier rust. Ook de omgeving is i.v.t. andere delen van Italië nog niet zo toeristisch, maar er zijn dan ook wat minder bezienswaardigheden in de directe omgeving

    18-08-2011 door Judith uit Breda

  • Bianca
    Leeftijd:
    24
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2010
    7,0
    Het hotel heeft een prachtig uitzicht over het meer!

    Het hotel ziet er erg romantisch uit. Het zwembad is mooi en het avondeten is er heerlijk. Er waren jammer genoeg ook wat minpunten. Het ontbijt is minimaal en de kamer was niet schoon bij aankomst. Verder zijn sommige stukken van het landgoed enigszins in verval.

    04-09-2010 door Bianca uit Alkmaar

  • Jannes
    Leeftijd:
    43
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2010
    9,0
    Geweldige locatie met een prachtig uitzicht

    Gedateerde kamers maar wel netjes. Diner was prima (35 euro p.p.) met alles er op en er aan met een prachtig uitzicht in een hele gezellige sfeer. Ontbijt stelde niet veel voor. Het uitzicht over het meer was prachtig ook het zwembad was lekker. Wij zaten in het hoofdgebouw.

    16-08-2010 door Jannes uit Vaassen

  • Door meer dan 5 Nederlandse reizigers wordt La Riserva Montebello gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,2.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 532 in Italie

    7,2
Alle prijzen & boeken