Park Inn by Radisson Sarvar Resort en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *

Sarvar, Vas, Hongarije

  • Eersteklas Hotel in Sarvar
  • Zeer populaire vakantie

Informatie over Park Inn by Radisson Sarvar Resort en Spa

Op zoek naar een fijne accommodatie in Sarvar? Park Inn by Radisson Sarvar Resort en Spa is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Park Inn by Radisson keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,1 door meer dan 100 reizigers. Het hotel beschikt over een spa en vele andere faciliteiten. Bekijk snel de foto's en reviews van Park Inn by Radisson Sarvar Resort en Spa voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Park Inn by Radisson Sarvar Resort en Spa en geniet van een heerlijke vakantie in Hongarije!

Kinderen

Kinderbed, Speelkamer, Speeltuin, Kindermenu, Kinderstoel, Kinderopvang

Kamer-/appartementtypes

2-3 pers. douche/WC, ~ 27 m²

Inbegrepen in fitness- en wellnessruimten

spa: grootte ~ 65.000 m², Voor kinderen vanaf 12 jaar. Alleen onder begeleiding van een volwassene persoon., Overdekt zwembad, Buitenzwembad, Thermische zwembad

Payable on Site

Tourist tax: ca. Euro 1,80 per person/night.

Adres

Vadkert u. 4
9600 Sarvar
Hongarije

Bovenstaande tekst over Park Inn by Radisson Sarvar Resort en Spa is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken