Grange White Hall

  • *
  • *
  • *
  • *

Londen, Londen, Groot-Brittannie

  • Eersteklas Hotel in Londen
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
19 november (3 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 352

Informatie over Grange White Hall

Grange White Hall is een luxe 4-sterren hotel in Londen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,3 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Grange White Hall voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Grange White Hall en geniet van een heerlijke vakantie in Groot-brittannie!

English Garden Restaurant en Elgin Lounge Bar

Ligging

Dit hotel ligt op een unieke locatie in Montague Street, dicht bij de plek waar de hertog van Montague een grote villa heeft gebouwd, nu het British Museum. Ondanks dat het rustig gelegen is, ligt het hotel op enkele minuten van de theaters van het kleurrijke West End. De winkels van Oxford Street en Covent Garden liggen op ongeveer 15 minuten lopen van Grange White Hall. 

Faciliteiten

Het hotel heeft in totaal 52 kamers en beschikt over een gezellig restaurant. Het English Garden Restaurant kijkt uit op onberispelijke gazons. Gasten kunnen ook ontspannen in de Elgin Lounge Bar, die 24 uur per dag geopend is. Alle elegante kamers hebben standaard een eigen badkamer en zijn goed uitgerust. Sommige kamers hebben uitzicht op de tuin.

Bovenstaande tekst over Grange White Hall is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken