Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace

  • *
  • *
  • *
  • *

Birmingham, Birmingham, Groot-Brittannie

Informatie over Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace

Op zoek naar een fijne accommodatie in Birmingham? Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Hilton Garden Inn keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,50 door meer dan 4 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace en geniet van een heerlijke vakantie in Groot-brittannie!

Dit aantrekkelijke stadshotel bevindt zich in centrale ligging, op slechts enkele minuten lopen van tal van winkelmogelijkheden en bezienswaardigheden, zoals het National Sea Life Centre, de...

Bovenstaande tekst over Hilton Garden Inn Birmingham Brindleyplace is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.