LABRANDA Blue Bay Beach

  • *
  • *
  • *
  • *

Trianda, Rhodos, Griekenland

  • Miniclub en speelplaats voor de kids
  • Wellnessfaciliteiten en fietsverhuur
  • Direct aan het strand
  • 2 zwembaden
Vanafprijs geldt op:
20 september 4 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Brussel Charleroi
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 178

Beoordelingen LABRANDA Blue Bay Beach

Filter beoordelingen:




7,0 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,2
Bungalow 7,0
Eten & Drinken 6,9
Faciliteiten 7,4
Hygiëne 7,2
Kamer 7,0
Kindvriendelijkheid 7,6
Kwaliteit bedden 5,6
Ligging 6,9
Prijs/kwaliteit 7,0
Service personeel 7,0
Algemeen 7,0

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Sophia
    Leeftijd:
    42
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2016
    6,0
    Ligt afgelegen kunt niet zo even een dorpje inlopen erg jammer

    Zeker een auto huren om leuke plekjes op te zoeken. er is verder niets In de buurt

    31-08-2016 door Sophia uit Balk

  • Wesley
    Leeftijd:
    21
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2016
    9,0
    Mooi en gezellig resort in prachtige omgeving

    Vorige week thuis gekomen na 8 dagen Blue Bay Beach. We hebben een fantastische week gehad. Het resort was prachtig, het personeel vriendelijk en behulpzaam, en de omgeving geweldig. De kamer was mooi en de all-inclusive beviel ons prima. Het is vlakbij de stad Rhodos, we zijn er met de taxi geweest voor maar 8 euro.

    14-06-2016 door Wesley uit Zwartsluis

  • E
    Leeftijd:
    39
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2016
    6,0
    All inclusive niet echt all inclusive

    Net terug en niet echt positief. Familiekamer met tuinzicht had weinig tuinzicht. Allerlei gebreken aan de kamer, welke na paar dagen werd opgelost. De tv is helemaal niet gemaakt. Bij receptie is maar 1 competente en vriendelijke medewerkster, de rest weet niet wat ze doen. All inclusive drankjes; erg weinig keuze. Voor een cappuccino moet je betalen. Bij de cocktailbar kun je geen all inclusive meer krijgen terwijl daar de animatie is. Mevrouw, catherina, bij cocktailbar is een ontzettend chagrijn...animatieteam is wel goed, zij proberen er nog wat van te maken en maakte veel van vakantie goed. Het eten is redelijk, voor elk wat wils maar niet echt Grieks. Absolute domper was op laatste dag. We zouden gebruik mogen maken van een doucheruimte ivm vertrek later op de dag. Dit was een hok met allemaal troep opgeslagen, en te smerig voor worden; duidelijk nog niet klaar voor gebruik! Dan biedt je dat toch niet aan? Hotel leek gewoon nog niet klaar voor het seizoen en zeker geen vier sterren waard!!

    29-04-2016 door E uit Utrecht

  • Ron Belt
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2015
    7,0
    perfectei ligging

    mooi hotel, ligt op het strand, dus of het zwembad of de zee. alleen wel heet handdoeken neerleggen om een ligstoel te reserveren. .Klacht ingediend maar hotel zei er niet tegen te gaan doen. Bedden erg slecht, na 3 x vragen een tussen oplossing dmv 4 topmatrasjes. Dit hielp een klein beetje

    31-07-2015 door Ron Belt uit Den Haag

  • Angela
    Leeftijd:
    46
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    juni 2015
    3,0
    achterstallig onderhoud, slecht eten

    In het resort ziet er alleen in de lobby goed uit, maar de kamers zijn op het pleisterwerk na van slechte kwaliteit. De toiletten en kranen zitten los of zijn met kit bij elkaar geplakt. De bedden zijn erg hard en je ligt op een dun matras. Het ontbijt is iedere morgen hetzelfde met weinig keus van belegsoorten, Het Engelse ontbijt is wel uitgebreid maar is met olijfolie bereid, iets waar de Engelse producten (gebakken ei) en aardappels niet erg smakelijk van worden.

    22-06-2015 door Angela uit Jak

  • Chantal
    Leeftijd:
    37
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2015
    8,0
    Super leuk vakantieoord. Leuke animatie, eten is minder, maar dat maakt de animatie meer dan goed!

    Wij hebben een super leuke vakantie gehad. De kwaliteit van het eten liet te wensen over. Niet echt warm en ook niet echt lekker. Veel vet aan en tussen het vlees en weinig variatie. De hotelkamers zijn erg rumoerig! Toch hebben we een super vakantie gehad, met name door de leuke sfeer op het park met de vakantiegangers onderling, maar ook zeker door de leuke manier waarop het animatieteam de activiteiten deed! Zeker een aanrader, ondanks het eten. (er zit naar het hotel een heerlijk restaurant, waar je voor weinig heerlijk kunt eten! :-))

    18-05-2015 door Chantal uit IJsselstein

  • Sjef van Os
    Leeftijd:
    60
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    september 2014
    8,0
    goed hotel , geweleldig personeel.

    Voelt als thuis komen, fijn hotel en aardig personeel

    10-10-2014 door Sjef van Os uit Spijkenisse

  • Sjors van Summeren
    Leeftijd:
    26
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    september 2014
    10
    Een Tweede Thuis...

    Ik heb voor het achtste jaar op rij een super vakantie gehad. Alleen dit jaar was de animatie minder en het bed ligt redelijk voor een hotelbed. Het was weer een geweldige tijd!

    09-10-2014 door Sjors van Summeren uit Ewijk

  • C.A
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    oktober 2014
    7,0
    leuk hotel

    beetje jammer dat de receptie niet het alarmnummer wilde bellen ivm een overlijden. we moesten eerder naar huis. toen de alarmservice naar onze hotelkamer wilde bellen, zeiden ze dat we geen telefoon op de kamer hadden. die hadden we wel. centenkwestie denk ik

    07-10-2014 door C.A uit Zuid Scharwoude

  • Miranda
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Groot complex met meerdere gebouwen. Veel faciliteiten voor de kinderen en aan het strand. Op ca. 10 minuten lopen zijn ook de winkeltjes gelegen van Trianda.

    04-11-2011 door Miranda

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt LABRANDA Blue Bay Beach gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,0.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 114 in Rhodos

    7,0
Alle prijzen & boeken